“Täällä työntekijöitä kuunnellaan aidosti”

X Takaisin blogiin
mies tietokoneen äärellä

Terve! Olen Juha Suutari ja työskentelen projektimyyjänä Balkonserilla.

Saan työssäni onnistumisen kokemuksia monista asioista.

Huoltokohteen läpivieminen ja siitä saatu positiivinen asiakaspalaute ovat palkitsevia juttuja. On hienoa, kun kaikki osapuolet ovat huollon jälkeen tyytyväisiä. Samoin se antaa hienon fiiliksen, kun saa projektimyyjänä kaupan tehtyä.

Monipuolisia tehtäviä ihmisten parissa

Projektimyyjänä käytännön työni on enimmäkseen asiakashankintaa, vanhojen asiakkaiden kontaktoimista, tarjousten tekemistä, eri työmaiden jyvittämistä asentajille ja kohteiden läpikäymistä heidän kanssaan.

Tulin Balkonserille kesäkuussa 2018. Sitä ennen olin reilut viisi vuotta työnjohtajana firmassa, joka tekee alihankintana teollisuuden komponentteja. Nykyisessä työssäni saan olla aiempaa enemmän tekemisissä eri ihmisten kanssa.

Motivaatiota innostavasta ilmapiiristä ja yrityskulttuurista

Olen viihtynyt Balkonserilla todella hyvin, sillä täällä työntekijöitä kuunnellaan aidosti ja osallistumaan pääsee monella tavalla. Pääsemme esimerkiksi ideoimaan uusia palveluita ja tuotteita.

Huoltotietoisuus hyvässä kasvussa

Projektimyyjänä myyn parvekelasihuoltoja ja suurin osa asiakkaistani on isännöitsijöitä. Ammattilaisina he ymmärtävät parvekelasihuollon tärkeyden.

Tuntuu, että huollon merkitys tiedostetaan nykyisin aiempaa paremmin.

Toisinaan täytyy tosin vieläkin kertoa asiakkaille, miten parvekelasien huoltaminen vaikuttaa niiden turvallisuuteen ja toimivuuteen. Joskus se vain hyväksytään liian helposti, että parvekelasit eivät toimi hyvin, vaikka ne saisi kuntoon huoltamalla.

Virtaa ja vastapainoa voimailusta

Työssäni projektimyyjänä on kohtalaisen paljon istumista tietokoneen ääressä ja saan painonnostosta hyvää vastapainoa sille.

Painonnosto on monipuolinen harrastus, sillä voiman lisäksi tarvitaan myös liikkuvuutta ja tekniikkaa.