Taloyhtiö-palvelut

Olemme Balkonserilla kehittäneet taloyhtiöille erilaisia palvelupaketteja helpottaaksemme taloyhtiöiden parvekelasien huoltoa ja korjaamista. PRO-palvelussa hoidamme taloyhtiön parvekelasit kuntokartoituksesta huoltoon ja raportointiin. Kunnossapitopalvelussa taloyhtiö voi ulkoistaa parvekelasien huollon meidän vastuullemme vuosisopimuksella.

Lähetä tarjouspyyntö

Parvekehuoltoa taloyhtiöille

Huoneistokohtainen kartoitus ja huolto

Sisältää taloyhtiön huoneistokohtaisen parvekelasien kuntokartoituksen, mahdolliset korjausehdotukset, sekä työn toteuduttua huoltokirjan ja huoneistokohtaiset raportit.

BalkonserPro-palvelu

Huolettomia vuosia huoltotakuulla!

Taloyhtiönne parvekearki huolettoman helpoksi kattavalla SAFE5-huoltotakuulla!

TUTUSTU PALVELUNN

PARVEKELASIEN HUOLLON
HYÖDYT TALOYHTIÖLLE

ASUKASTYYTYVÄISYYS

Kun taloyhtiönne parvekelasit toimivat sujuvasti niitä on mukava käyttää. Asukastyytyväisyys kohenee ja turhat reklamaatiot jäävät pois.

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Parvekelasien säännöllinen huoltaminen lisää lasituksien käyttöikää jopa 10-15 vuotta. Kun lasien uusimisen ajankohta siirtyy, tietää se selvää rahan säästöä!

EKOLOGISUUS

Parvekelasien huolto on ekoteko. Lasien elinkaaren jatkamisella vähennätte merkittävästi ympäristömme kuormitusta.

TURVALLISUUS

Huoltamattomat parvekelasit ovat turvallisuuriski, sillä ne voivat jopa tippua alas. Huoltamalla varmistatte parvekelasienne turvallisuuden arkikäytössä.

KOKONAISKUVA

Kun teillä on kirkas kuva parvekelasienne kunnosta, voitte suunnitella taloyhtiönne kunnossapitoa ja kustannuksia paremmin.

BALKONSER
– PARVEKELASIN HUOLLON KÄRKITOIMIJA

Olemme Balkonser, parvekelasien huollon valtakunnallinen kärkitoimija, joka haluaa kehittää alaa paremmaksi ja parantaa mukavuutta ja turvallisuutta parvekkeilla ja terasseilla.

Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Espoon asunnotNewsecRealia Management ja Kiinteistöhuolto Jurvelin. Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Tampereella, Turussa, Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

BALKONSER SAFE5 HUOLTOTAKUU

SAFE5 on 5 vuoden laajennettu huoltotakuu Balkonserin huoltamille parvekelasituksille. SAFE5-huoltotakuu kattaa laajasti mahdolliset parvekelasitusten korjauskäynnit ja vaurioituneiden osien vaihdot. Yllätyksetön kiinteä hinta, hyvin toimiva asiakaspalvelu ja nopea vasteaika takaavat taloyhtiöönne turvalliset, toimivat ja viihtyisät parvekkeet.

Kysy tarkemmat tiedot huoltotakuusta: 020 763 9090 tai myynti@balkonser.fi

Pyydä tarjous taloyhtiölle
  • Lähetä tarjouspyyntö taloyhtiöllenne

    Alla olevalla lomakkeella voitte tilata taloyhtiöllenne palvelupaketin tai lähettää yhteydenottopyynnön. Yhteydenoton saatuamme soitamme teille, teemme alkukartoituksen sekä annamme projektista hinta-arvion. Tämä ei sido teitä mihinkään, vaan esittelemme mielellämme palvelupakettejamme laajemminkin.