balkonser palvelut

Parvekekaihtimet – suojaa ja viihtyisyyttä

Parvekekaihtimilla suojaat parvekkeesi auringon porotukselta ja uteliailta katseilta. Kotimaisten Visor Queen -parvekekaihtimien avulla voi pitää parvekkeesi lämpötilan sopivana ja suojaat yksityisyyttäsi.
Kutsu meidät ilmaiselle parvekekaihtimien esittelykäynnille. Huomaat, miten parvekkeestasi tulee entistä viihtyisämpi parvekekaihtimien avulla.

Pyydä esittelykäynti

Mittatilauksena juuri sinulle!

Visor parvekekaihtimet tehdään aina mittatilaustyönä, jotta ne suojaavat täydellisesti juuri sinun parvekettasi. Toimitusaikamme on nopea, vain noin 2-3 viikkoa.

Suosittelemme, että otatte parvekekaihtimien asennuksen samaan pakettiin. Ammattilainen asentaa parvekekaihtimet kerralla oikein, eikä siihen kulu aikaa kuin puolesta tunnista pariin tuntiin.

Pyydä tarjous

Parvekekaihtimet taloyhtiölle?

Pystymme tarjoamaan parvekekaihtimia edullisemmin, mikäli taloyhtiössä on useampia tilaajia. Asiakas säästää, kun voimme niputtaa työtehtäviämme. Tarvittaessa järjestämme taloyhtiölle yhteistilauskyselyn. Ota yhteyttä nettisivumme kautta tai soita numeroon 020 763 9090, niin katsotaan millaiseen tarjoukseen pääsemme!

Ota yhteyttä

Markkinoiden parhaat parvekelasien aurinkosuojaverhot

Visor parvekekaihtimet tekevät parvekkeestasi käytännöllisemmän. Voit vilvoitella saunan jälkeen, kattaa ruuan ulos tai viettää iltaa ystäviesi kanssa – kaikessa rauhassa.

Valoa ilman kuumuutta

Visor parvekekaihtimet heijastavat auringon lämmön takaisin, mutta päästävät valon läpi. Kaihtimien ominaisuuksien ansiosta parveke pysyy valoisana, mutta ei kuumu liikaa.

Kaihtimilla oma rauha

Parvekekaihtimilla oma rauha

Saat kotiisi lisää valoa ja avaruutta, kun voit pitää asuntosi ikkunaverhot auki parvekkeelle päin. Samalla vältyt uteliailta katseilta ja voit olla niin kuin kotonasi!

Erinomainen säädettävyys

Voit säätää kaihtimia kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Säätömekanismi on helppokäyttöinen ja portaaton, ja saat parvekekaihtimen juuri haluamallesi korkeudelle.

Todella näppärä kiinnitys

Parvekekaihtimissa on patentoitu kiinnitysmekanismi, joka on yhtä helppokäyttöinen kuin pyykkipoika. Mekanismin ansiosta parvekekaihdinten kiinnityksessä ei tarvitse porata reikiä kattoon tai parvekelasien profiileihin.

Viihtyisä ja ekologinen

Asumisviihtyvyys paranee ja energiankulutus pysyy maltillisempana kuumimmillakin kesähelteillä. Kun viilennyksen tarve vähenee, sekä luonto että lompakko kiittävät!

Yksi lasi, yksi kaihdin

Visorin parvekekaihtimet ovat lasikohtaisia, eivätkä ne rajoita lasien kääntymistä tai liukumista. Muiden tuotemerkkien kaihtimet voivat ulottua usean lasin tai lamellin yli, jolloin lasien avaaminen vaikeutuu.

Mukava parveke

Ota parveke hyötykäyttöön

Maksat parvekkeestasi joka päivältä vuokraa tai vastiketta, joten siitä kannatta tehdä viihtyisä jatke asunnollesi. Parvekekaihdinten hankkiminen on edullinen, nopea ja helppo tapa tehdä parvekkeestasi mukavampi.

Kotimainen
visor -parvekekaihdin

Tilaa markkinoiden parhaat Visor parvekekaihtimet heti, niin saat ne muutamassa viikossa suoraan kotiisi ja sopimuksen mukaan myös asennettuna!

Visor parvekekaihtimet

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Kestävät kovaa käyttöä

Vedellä pestävä materiaali

Kestävät hyvin säänvaihteluita: hellettä, pakkasta, sadetta

Ei kutistu vaihtelevissakaan sääolosuhteissa

ei haalistu auringossa

käytännöllinen ja helppo pitää puhtaana

profiilit kevyttä ja kestävää alumiinia

Miksi parvekekaihtimet kannattaisi asentaa talvella?

Parvekekaihtimien asennus talvella onnistuu samalla tapaa kuin kesälläkin. Asennus on itseasiassa helpompaa, koska parvekkeella ei ole yhtä paljoa tavaraa.

Jätä meille soittopyyntö
  • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!