balkonser palvelut

Parvekekaihtimet - Lämpöä ja viihtyisyyttä

Harmittaako parvekkeelle kurkkiva naapuri? Nouseeko parvekkeen lämpötila kesäisin tuskaisiin korkeuksiin? Suomalaiset Visor Queen -parvekekaihtimet viilentävät parveketta ja tuovat näköesteen naapurien katseille.

Kutsu meidät ilmaiselle parvekekaihtimien esittelykäynnille, niin näet miten parvekekaihtimet tekevät juuri sinun parvekkeestasi viihtyisämmän paikan.

Pyydä esittelykäynti

Mittatilauksena juuri sinulle!

Teemme Visor kaihtimet aina mittatilaustyönä, jotta kaihtimet ovat juuri sinun parvekkeellesi täydellisesti istuvat. Toimitusaika on nopea, noin 2-3 viikkoa.

Suosittelemme, että otat samaan pakettiin myös kaihtimien asennuksen, koska parvekekaihtimien asentamiseen menee ammattilaiselta vain puolesta tunnista pariin tuntiin ja vältyt turhalta hampaiden kiristykseltä.

Pyydä tarjous

Parvekekaihtimet taloyhtiölle?

Pystymme järjestämään taloyhtiölle yhteistilauskyselyn. Säästöä tulee merkittävästi, kun tilaajia on useampia samassa taloyhtiössä, koska pystymme tällöin niputtamaan työtehtäviämme. Ota yhteyttä nettisivumme kautta tai soita 020 763 9090, niin katsotaan millaiseen tarjoukseen voimme päästä.

Ota yhteyttä

Markkinoiden parhaat parvekelasien aurinkosuojaverhot

Visor Queen -parvekekaihtimet tekevät parvekkeestasi käytännöllisemmän. Vilvoittele saunan jälkeen, kata ruoka ulos tai vietä ystäviesi kanssa iltaa rauhassa ilman naapurien katseita.

Miellyttävä lämpötila

Visor Queen -parvekekaihtimet on suunniteltu heijastamaan auringonsäteet pois päin. Samalla valo pääsee kaihtimista läpi, jolloin parveke pysyy avarana ja valoisana.

Kaihtimilla oma rauha

Kaihtimilla oma rauha

Voit pitää asunnon ja parvekkeen väliset verhot auki, jolloin koiisi tulee lisää avaruutta ja valoa ilman, että olisit jatkuvasti naapureidesi valokeilassa.

Erinomainen säädettävyys

Voit säätää kaihtimia kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta sekä alhaalta ylös että ylhäältä alas. Säätömekanismi on helppokäyttöinen ja portaaton, jolloin saat kaihtimen juuri haluamallesi korkeudelle.

Suunniteltu toimimaan

Kaihtimissa on patentoitu kiinnitysmekanismi, joka on yhtä helppokäyttöinen kuin pyykkipoika. Sen ansiosta niitä kiinnittääkseen ei tarvitse porata reikiä kattoon tai parvekelasien profiileihin.

Viihtyisä ja ekologinen

Asumisviihtyvyys paranee ja energiankulutus pysyy maltillisempana kuumimmillakin kesähelteillä. Ilmastoinnin tarpeen vähentyessä sekä luonto että lompakko kiittävät!

Varmatoiminen Visor

Varmatoiminen Visor

Parvekekaihtimet ovat lasikohtaiset, joten parvekelasien toiminta ei rajoitu verhojen takia. Monet muut verhot ovat pitkiä ja usean lasin tai lamellin levyisiä, jolloin parvekelaseja on vaikea avata.

Mukava parveke

Hyödynnä parvekkeesi

Maksat parvekkeestasi joka päivältä vuokraa tai vastiketta. Älä tyydy parvekkeeseen, jossa ei ole mukava olla! Parvekeverhot ovat todella edullinen, nopea ja helppo tapa tehdä parvekkeestasi mukavampi paikka.

Kotimainen
visor queen -kaihdin

Tilaa markkinoiden parhaat Visor parvekekaihtimet heti, niin saat ne muutamassa viikossa suoraan kotiisi ja sopimuksen mukaan myös asennettuna!

Visor Queen -parvekekaihtimet

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Kestävät kovaa käyttöä

Vedellä pestävä materiaali

Kestävät hyvin säänvaihteluita: hellettä, pakkasta, sadetta

Ei kutistu vaihtelevissakaan sääolosuhteissa

ei haalistu auringossa

käytännöllinen ja helppo pitää puhtaana

profiilit kevyttä ja kestävää alumiinia

Miksi parvekekaihtimet kannattaisi asentaa talvella?

Parvekekaihtimien asennus talvella onnistuu samalla tapaa kuin kesälläkin. Asennus on itseasiassa helpompaa, koska parvekkeella ei ole yhtä paljoa tavaraa.

Blogi
Jätä meille soittopyyntö