Työpaikat
Tule meille töihin

+Huoltoasentaja, Turku

Terävä tekijä haussa Turkkusessa!

Parvekelasien huollon ja terassiviihtyisyyden kärkitoimija Balkonser hakee uutta huoltoasentajaa kunnostamaan parvekelaseja Turussa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja aktiivisen työyhteisön, vaihtelevan ja mielekkään käytännönläheisen työn sekä kannustavan palkan mainioilla työsuhde-eduilla höystettynä.

Osaksi huipputiimiä

Tärkein voimavaramme on hyvinvoiva henkilöstö. Kun miehistöllämme riittää virtaa, yllämme taatusti tavoitteeseemme: turvallinen, toimiva ja viihtyisä parveke jokaiselle asiakkaallemme.

Balkonser on työyhteisö, jossa viihdytään. Meillä työskentely on monipuolista, vaihtelevaa ja innostavaa. Olemme työnantajana avoin ja vakaa toimija, joka vaalii työntekijöidensä hyvinvointia.

Asenne ratkaisee

Emme odota sinulta vuosikymmenten työhistoriaa ja rakennustekniikan tohtorinhattua. 

Meille merkkaavat eniten innokas asenne, halu oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti työn tekijänä. Koulutamme ja perehdytämme sinut tulevaan työhösi omassa Balkonser AKATEMIA -ohjelmassamme.

Kuulostaisiko teikäläisen jutulta? Lähetä hakemus alta tai soita nyt: +358400528128, asennuspäällikkö Jukka Myllykoski

+Huoltoasentaja, Pääkaupunkiseutu

PARVEKELASIEN HUOLTOASENTAJIA HAUSSA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Parvekelasien huollon kärkitoimija Balkonser hakee motivoituneita ja tehokkaita tekijöitä huoltoasentajiksemme pääkaupunkiseudulle. Haemme jatkuvasti uusia vahvistuksia joukkoihimme. Olisitko sinäkin uusi työkaverimme?

Työ Balkonserilla on monipuolista ja mukavaa:

 • Maksamme hyvän kilpailukykyisen palkan
 • Mainiot työsuhde-edut
 • Rento työporukka
 • Vaihtelevat työpäivät ja tehtävät
 • Pääset huoltamaan kaikkia markkinoilla olevia parvekelasimerkkejä

Parvekelasien huoltoasentajan työ Balkonserilla on monipuolista, vaihtelevaa ja mielekästä. Raskaiden parvekelasien asennustöiden sijaan pääset tekemään kevyempiä ja mielenkiintoisempia tehtäviä Suomen vahvimpien toimijoihin kuuluvan yrityksen leivissä.

Oletko toivomamme parvekelasien huollon tulevaisuuden tähti? Jos vastasit kyllä, otahan meihin yhteyttä!

Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella tai soita ja sovi tapaaminen, niin voimme keskustella asiasta kahvipöydän äärellä.

Lisätietoja: Balkonserin työnjohtaja Arttu Anttila arkisin klo 8-16 p. 0400 528335

Balkonser työnantajana

Meillä pääset työskentelemään haluttujen ja kehuttujen tuotteiden parissa. Asiakkaita on ilo palvella, kun tietää tuotteidemme ja palvelujemme auttavan ihmisiä oikeasti kohti turvallisempaa ja viihtyisämpää asuinympäristöä.

Saat työsi tueksi nuorekkaan tiimimme, jossa vaalitaan ”meidän porukka”-fiilistä ja mainiota yhteishenkeä. Pidämme töissä hauskaa ja pidämme usein virkistäytymispäiviä työporukalla.

Balkonser on työyhteisö, jossa viihdytään. Meillä työskentely on monipuolista, vaihtelevaa ja innostavaa. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä liiketoimintaamme ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi. Olemme työnantajana avoin ja vakaa toimija.

Koulutus huoltoasentajan työhön Balkonser AKATEMIAssa

Balkonser AKATEMIA on koulutus, jossa perehdytämme uudet työntekijämme seikkaperäisesti Balkonserin työtehtäviin.

Käytännönläheinen ja edityksellinen koulutus takaa Balkonserin työnjäljen, ammattitaidon ja palvelun pysyvän korkeimmalla mahdollisella laatutasolla.

– Huollamme kaikki parvekelasimerkit ja olemme parvekelasihuollon mestareita. Siksi koulutuksenkin on oltava maailman paras, Balkonserin perustaja Esa Hyväri sanoo.

Balkonserin huoltoasentajat opetetaan työhönsä käytännöllisessä oppimisympäristössä. Asentajien koulutukseen kuuluu muun muassa harjoittelutöitä testiparvekelaseilla, työssäoppimista vanhempien asentajien mukana oikeissa työkohteissa ja itse tuottamamme huolto-oppaan opiskelua.

Vaikka Balkonser AKATEMIA:sta ei valmistukaan varsinaisen ammattitutkinnon tai tohtorin paperien kera, on jokainen koulutuksen läpi käynyt takuuvarmasti ammattitaitoinen asentaja.

Ammattitaito tarkoittaa huoltoasentajalle kykyä tehdä laadukasta työtä päivästä toiseen kaikkien parvekelasimerkkien parissa.

– On tärkeää, että asiakkaan parvekkeella käy aina todellinen ammattilainen, Hyväri muistuttaa.

Tällä hetkellä meillä on töissä 16 asentajaa. Haemme aina uusia parvekelasien huoltoasentajia. Olisitko sinä uusi työkaverimme? Hae meille asentajaksi nyt!

Lisätietoja: Balkonserin työnjohtaja Arttu Anttila arkisin klo 8-16 p. 0400 528335

+Jätä avoin hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä tehtävää haet*

Balkonser työnantajana

Työskentele huipputuotteen parissa

Balkonserin tuotteet ja palvelut ovat huippuluokkaa. On ilo palvella asiakkaita erilaisissa tarpeissa, kun tietää tuotteiden olevan laadukkaita ja toimivia.

Tukena nuorekas tiimi

Meillä Balkonserilla on hyvä yhteishenki ja haluamme vaalia ”meidän porukka”-fiilistä. Virkistäydymme säännöllisesti mukavissa henkilökunnan tapahtumissa.

Työpaikka, jossa viihdytään

Balkonserilla työskentely on monipuolista. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme ja voit vaikuttaa aidosti omaan työhösi. Olemme työnantajana avoin ja vakaa toimija.

Millaista on työskentely Balkonserilla?

Katso videolta miten huoltoasentajamme Harri on meillä viihtynyt.

Katso video

BALKONSER AKATEMIA

Tie parvekelasihuollon huippuammattilaiseksi

Balkonser AKATEMIA on koulutus, jossa perehdytämme uudet työntekijämme seikkaperäisesti Balkonserin työtehtäviin. Tarkoituksenmukainen ja käytännönläheinen koulutus takaa sen, että Balkonserin työnjälki ja palvelu pysyvät huippulaatuisina.

KOULUTUSPAIKAT
JA -TAVAT

Balkonser-asentajan koulutuksessa opetus on toimivaksi todettua ja tarkoituksenmukaista. Koulutukseen sisältyy mm:

 • Harjoittelua useammalla testiparvekelasituksella
  Vantaan pääkonttorilla
 • Työssäoppimista ammattilaisen mukana työkohteissa
 • Omatoimista opiskelua
 • Huolto-opas oppimisen tukena

HUIPPUKOULUTUS, HUIPPUTIIMI JA HUIPPUFIRMA TAKAAVAT PARHAAN ASIAKAS-
KOKEMUKSEN

Koulutusta tarvitaan, koska huollamme kaikki parvekelasimerkit – olemmehan parvekelasien huollon maailmanmestareita! Tavoitteemme on, että jokainen huoltamamme parvekelasitus, asentamamme parvekekaihdin ja myymämme terassimatto on asiakkaallemme täyden viiden tähden kokemus.

Jätä meille soittopyyntö
 • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!