balkonser palvelut

MATTOMESTARI™
-PALVELU RAKENNUSLIIKKEILLE JA TALOYHTIÖILLE

Luo viihtyisämpi asuinympäristö huippuluokan parvekematolla

Yhteydenotto

BALKONSERIN MATTOMESTARI™ -PALVELU

Mattomestari-palvelun avulla saat saman katon alta vaivattoman ja tehokkaan parvekematon mittaus-, leikkaus- ja asennuspalvelun. Mattojen toimitukset paikan päälle hoituvat suoraan omasta varastostamme, joten rakennustyömaa säilyy siistinä ja rakennusmiehet voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

NÄIN TOIMII MATTOMESTARI™-PALVELU

Katamme koko taloyhtiön parvekkeet jopa yhdessä päivässä!

1. Mittauspalvelu

– Käymme kohteessa mittaamassa kaikki parvekkeet.

2. Tuotanto

– Leikkaamme matot valmiiksi parvekekohtaisiin mittoihin.

3. Asennus

– Matot on helppo ja nopea asentaa, koska kaikki on leikattu valmiiksi. Paikanpäällä työstetään ainoastaan pienet kulmat ja pylvään kohdat.

Tehokas toiminta

Asennamme matot jopa päivässä. Kaikki matot ovat leikattu valmiiksi. Hoidamme paikan päällä vain viimeistelyn, joten emme viivy työmaalla muiden töiden tiellä pitkään.

Kahden vuoden asennustakuu

Balkonserin Dry Step® Termomatoilla on kahden vuoden asennustakuu. Paikkaamme virheemme veloituksetta, jos asennustyössä ilmenee korjattavaa.

Kotimainen laatutuote

Dry Step® Termomattoon voit luottaa. Termomatto on patentoitua kotimaista teknologiaa, jonka huippukehittynyt umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta missään olosuhteissa.

Parempi myyntiarvo

Lämmin Dry Step® Termomatto voi lisätä asunnon arvoa ostajan silmissä. Mielikuva paremmasta asumisviihtyvyydestä on merkittävä myyntivaltti.

Balkonser-DryStep-Logo

TIETOA DRY STEP® TERMOMATOSTA

Suomalainen Dry Step® Termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Termomaton eristepohja on hengittävä ja tehokkaasti kylmyyttä eristävä. Jalan alla pinta tuntuu aina lämpimältä, sillä Termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta missään olosuhteissa.

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

KOTIMAINEN TUOTE

PATENTOITU TEKNOLOGIA

MIELLYTTÄVÄ JALKOJEN ALLA MYÖS VIILEÄLLÄ KELILLÄ

PALOTURVALLINEN MATERIAALI

HELPOSTI PESTÄVÄ MATERIAALI

HENGITTÄVÄ RAKENNE

NOPEASTI KUIVUVA - VOI OLLA JATKUVASTI PAIKOILLAAN

Jätä meille soittopyyntö