Parvekelasien huolto Kuopio

Balkonser huoltaa ja korjaa parvekelasit Kuopion alueella. Teemme parvekkeista turvallisempia, toimivampia ja viihtyisämpiä, samalla pidentäen niiden elinkaarta. Huollamme kaikki parvekelasimerkit, ​​mukaan lukien tuotannosta poistuneet lasitukset. Tarjoamme huoltopalveluita myös terassilasituksille.

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä voi vaikuttaa parvekelasien toimintaan ja turvallisuuteen.

Parvekelasien säädöt saattavat muuttua ajan myötä ja niiden liikuteltavuus saattaa vaikeutua. Pahimmassa tapauksessa lasi voi irrota kokonaan paikoiltaan ja pudota käyttäjänsä päälle tai kokonaan parvekkeelta alas, aiheuttaen vaaraa myös ohikulkijoille. Tämän takia on tärkeää tarkastaa ja huoltaa parvekelasit säännöllisesti.

Mitä huolto pitää sisällään?

tarkastamme ja kiristämme ylä- ja alakiskot

tarkastamme ja kiristämme saranat, ohjaimet, avausmekanismit ja muut osat

tarkastamme tiivisteet ja vaihdamme ne tarvittaessa

säädämme parvekelasit

voitelemme mekanismit

teemme turvallisuustarkastuksen

Parvekelasien huollon hinta

Yksittäisen parvekelasien huollon hinta alkaen 229 €. Useamman parvekkeen huoltokustannus voi olla kuitenkin huomattavasti matalampi.

Vikakorjaukset: Rikkinäinen parvekelasitus on turvallisuusriski
Rikkinäiset parvekelasit ovat turvallisuusriski, ja niihin on puututtava välittömästi. Osarikot tai kiskon irtoamiset voivat johtaa jopa parvekelasien putoamiseen.

Taloyhtiönne voi tehdä kanssamme korjauspalvelusopimuksen, joka sisältää kiireelliset korjauskäynnit silloin, kun lasitusten turvallisuus on varmistettava nopeasti. 

 

Kenen vastuulla parvekelasien huolto on?

Vastuu parvekelasien huollosta riippuu siitä, kuka ne on asentanut. Jos parvekelasit on asennettu taloyhtiön toimesta joko rakennusvaiheessa tai myöhemmin, taloyhtiöllä on vastuu niiden kunnossapidosta.

Mikäli puolestaan taloyhtiön osakas on itse omalla kustannuksellaan toteuttanut parvekelasien asennuksen muutostyönä tai jos ne on asennettu edellisen omistajan toimesta, osakkaalla on vastuu parvekelasien kunnossapidosta ja huollosta.

On tärkeää, että parvekelasit huolletaan viiden vuoden välein ja kuntotarkastetaan vuosittain niiden toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

BALKONSER  PARVEKKEET

Olemme parvekelasien huollon alan suurin toimija. Pettämättömän työn jälkemme taustalla ovat ammattitaitoiset ja asiantuntevat huoltoasentajamme. Palvelemme sinua yli 50 000 toteutetun parvekelasihuollon kokemuksella. Tarjoamme laadukkaat parvekelasien huoltopalvelut Kuopiossa ja lähialueilla.

Nopea ja
vaivaton palvelu

Avaimet käteen -palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Maan laajin varaosavalikoima

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

Huollamme kaikki parveke- ja terassilasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parveke- ja terassilaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön,
100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Jätä meille soittopyyntö
  • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!