Terassilasien huolto

Huollamme kaikki terassilasimerkit

MIKSI HUOLTAA?

Terassilasien säännöllinen huoltaminen on tärkeää. Lasitetut terassit joutuvat Suomessa ankarien sääolosuhteiden armoille ja vuosien käyttö kuluttaa niitä.

Huoltamattomat terassilasit ovat myös turvallisuusriski. Talosi rakenteiden eläessä ja mekanismien kuluessa lasien kiinnitykset voivat löystyä, ja ne voivat pahimmillaan kaatua päällesi.

Paranna terassisi käyttömukavuutta ja turvallisuutta ammattilaisen tekemällä terassilasien huollolla.

Varaa huolto

SÄÄSTÄ RAHAA JA LUONTOA HUOLTAMALLA VANHAA

Vanhaa ei aina kannata uusia! Inflaation myllätessä ja energian hintojen noustessa säästömahdollisuudet kodin ylläpidossa ovat aina tervetulleita.

Tiesitkö, että huoltamalla vanhat terassilasisi uusien hankkimisen sijaan säästösi voivat olla jopa tuhansia euroja! Saat kymmenesosalla uusien lasien hankintahinnasta toimivat ja pitkäikäiset terassilasit.

Vanhojen lasien huoltaminen on myös ekoteko. Huollolla säästät ympäristöä sekä kukkaroasi ja nostat kotisi arvoa. Tilaa huolto terassilaseillesi alla olevasta napista!

Varaa huolto

HUOLLAMME KAIKKI TERASSILASIMERKIT

NOPEA JA VAIVATON
PALVELU

Avaimet käteen –palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

HUOLLAMME KAIKKI
TERASSILASIMERKIT

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita terassilaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot terassillesi meiltä.

RISKITÖN, 100%
HYÖTYTAKU

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

MAAN LAAJIN
VARAOSAVALIKOIMA

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

BALKONSERIN KATTAVA TERASSILASIEN HUOLTO

TARKASTAMME JA KIRISTÄMME YLÄ- JA ALAKISKOT

TARKASTAMME JA KIRISTÄMME SARANAT, OHJAIMET, AVAUSMEKANISMIT JA MUUT OSAT

TARKASTAMME TIIVISTEET JA VAIHDAMME NE TARVITTAESSA

SÄÄDÄMME TERASSILASIT

VOITELEMME MEKANISMIT

TEEMME TURVALLISUUSTARKASTUKSEN

LÄMPÖÄ TERASSILLE TERMOMATOLLA

Suomalainen Dry Step® Termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!

TILAA TERMOMATTOA

SUOJAA JA YKSITYISYYTTÄ PARVEKEKAIHTIMILLA

Terassikaihtimilla suojaat terassisi auringon porotukselta ja uteliailta katseilta. Kotimaisten Visor -terassikaihtimien avulla voi pitää terassisi lämpötilan sopivana ja suojaat yksityisyyttäsi.

Parvekekaihtimet

HELPOIN TAPA VARATA TERASSILASIEN HUOLTO!

Terassilasien huollon varaaminen meiltä netissä käy käden käänteessä! Syötä vain sijaintisi, valitse huoltoaikasi, täytä yhteystietosi ja vahvista varauksesi. Pian ovikelloasi soittelee hymysuinen huoltoasentajamme!

Varaa huolto
Jätä meille soittopyyntö
  • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!