Parvekelasien huolto Oulu

Balkonser huoltaa ja korjaa parvekelasit Oulun alueella. Teemme parvekkeista turvallisempia, toimivampia ja viihtyisämpiä, samalla pidentäen niiden elinkaarta. Huollamme kaikki parvekelasimerkit, ​​mukaan lukien tuotannosta poistuneet lasitukset. Tarjoamme huoltopalveluita myös terassilasituksille.

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä vaikuttaa parvekelasien toimintaan ja turvallisuuteen.

Ajan saatossa parvekelasituksen säädöt saattavat muuttua ja laseista tulee raskaat liikutella ja avata. Pahimmassa tapauksessa lasi saattaa irrota kokonaan paikoiltaan ja pudota parvekkeelta alas, aiheuttaen vakavia vaaratilanteita. Tämän vuoksi parvekelasit tarvitsevat säännöllisiä kuntotarkastuksia ja huoltoa.

Mitä huolto pitää sisällään?

tarkastamme ja kiristämme ylä- ja alakiskot

tarkastamme ja kiristämme saranat, ohjaimet, avausmekanismit ja muut osat

tarkastamme tiivisteet ja vaihdamme ne tarvittaessa

säädämme parvekelasit

voitelemme mekanismit

teemme turvallisuustarkastuksen

Parvekelasien huollon hinta

Yksittäisen parvekelasien huollon hinta alkaen 229 €. Useamman parvekkeen huoltokustannus on kuitenkin yleensä huomattavasti matalampi.

Vikakorjaukset: Rikkinäinen parvekelasitus on turvallisuusriski
Jos taloyhtiössäsi havaitaan rikkinäisiä parvekelasituksia, on tilanteeseen suhtauduttava aina vakavasti. Osarikot tai kiskon irtoamiset voivat johtaa jopa putoamiseen alas parvekkeelta tai suoraan käyttäjänsä päälle.

Taloyhtiönne voi tehdä kanssamme korjauspalvelusopimuksen, johon kuuluvat kiireelliset korjauskäynnit, kun lasitusten käyttöturvallisuus on varmistettava välittömästi.

Kenen vastuulla parvekelasien huolto on?

Jos parvekelasit on asennettu taloyhtiön toimesta joko rakennusvaiheessa tai myöhemmin, taloyhtiöllä on vastuu niiden kunnossapidosta.

Mikäli taloyhtiön osakas on itse omalla kustannuksellaan toteuttanut parvekelasien asennuksen muutostyönä tai jos ne on asennettu edellisen omistajan toimesta, osakkaalla on vastuu parvekelasien kunnossapidosta ja säännöllisestä huollosta.

Parvekelasit tulee huoltaa viiden vuoden välein ja kuntotarkastaa vuosittain toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

BALKONSER  PARVEKKEET

Olemme parvekelasien huollon alan suurin toimija. Pettämättömän työn jälkemme taustalla ovat ammattitaitoiset ja asiantuntevat huoltoasentajamme. Palvelemme sinua yli 50 000 toteutetun parvekelasihuollon kokemuksella. Tarjoamme laadukkaat parvekelasien huoltopalvelut Oulussa ja lähialueilla.

Nopea ja
vaivaton palvelu

Avaimet käteen -palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Maan laajin varaosavalikoima

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

Huollamme kaikki parveke- ja terassilasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parveke- ja terassilaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön,
100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Jätä meille soittopyyntö
  • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!