IKKUNAKAIHTIMET

Kodin sisustuksen viimeistelevät kotimaiset Visor ikkunakaihtimet. Tyylikäs ja kestävä vekkikaihdin antaa näkösuojaa sekä rajoittaa auringonpaahdetta ja häikäisyä. 

Ainutlaatuiset kahdesta suunnasta säädettävät kaihtimet sopivat lähes kaikkiin markkinoilla oleviin ikkunoihin. Visor ikkunakaihtimet saat läpikuultavastasta, tiiviistä sekä pimentävästä kankaasta.

MITTATILAUKSENA JUURI SINULLE!

Visor ikkunakaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja siksi ne sopivat paikoilleen, olipa sitten kyseessä pieni tai suuri ikkuna.

Autamme tarvittaessa suunnittelussa, suoritamme tarvittavat mittaukset sekä asennamme tuotteet ammattitaidolla paikalleen.

Pyydä tarjous

VISOR IKKUNAKAIHTIMET

Suojaavat auringolta ja uteliailta katseilta
Visor kaihdin tuo yksityisyyttä ja suojaa auringon häikäisyltä ja kuumuudelta. Kaihtimet estävät ei-toivotut näkymät ulkoa sekä suojaavat sisäpintoja UV-säteilyltä.

Sopii kaikkiin yleisimpiin markkinoilla oleviin ikkunoihin
Visor kaihtimet valmistetaan mittatilauksesta käsityönä. Ne soveltuvat avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin, ovi-ikkunoihin ja liukulasioviin. Kapea kaihdin vie vain 15 mm tilaa ja mahtuu useimpien liukulasiovien väliin.

Kestävä ja vesipestävä
Kankainen kaihdin kestää perinteistä sälekaihdinta paremmin, sillä kangas palautuu muotoonsa, vaikka se rypistyisi tai painuisi. Tarvittaessa kaihtimen voi irrottaa ja pestä vedellä.

Joustava säädettävyys
Kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta voit liikuttaa kaihdinta portaattomasti sekä ylhäältä alas- että alhaalta ylöspäin. Voit jättää kaihtimen juuri sille korkeudelle kuin haluat, jolloin kaihdin suojaa tarpeen mukaan joustavasti auringon häikäisyltä, kuumuudelta ja uteliailta katseilta.

Sopii skandinaaviseen sisustukseen
Modernit vekkikaihtimet sopivat skandinaaviseen sisustustyyliin erinomaisesti niiden tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi. Trendikäs värivalikoima sopii hyvin niin kerros- ja omakotitaloon kuin mökillekin.

Ikkunakaihtimien hinta

Ikkunakaihtimien hinta määräytyy valitsemasi kankaan materiaalin ja ikkunoiden koon perusteella. Teemme aina tarpeesi pohjalta tarjouksen, joka sisältää suunnittelun, kaihtimet ja asennuksen.

Ikkunakaihtimet yritysten toimitiloihin

Yritysten toimitiloissa ikkunakaihtimet tuovat toimiston arkeen toimivuutta, mukavuutta ja tehokkuutta.

Visor ikkunakaihtimet sopivat erinomaisesti toimitiloihin. Ne tarjoavat suojaa auringon häikäisyltä ja UV-säteilyltä, mikä edistää työhyvinvointia ja vähentää energiakuluja. 

Moderni ja tyylikäs ulkonäkö sekä joustava säädettävyys tekevät Visor ikkunakaihtimista sopivan ratkaisun kokoushuoneisiin, toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. 

Täytä lomake
  • JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ TAI YHTEYDENOTTO