balkonser palvelut

Balkonserpro-palvelu™

BalkonserPRO-palvelu sisältää taloyhtiön parvekelasitusten huoneistokohtaisen kartoituksen, tarkastuksen, voitelun ja huoltokirjan.

Lähetä tarjouspyyntö

Miksi parvekelasitus tarvitsee huoltoa?

Parvekelasitusten säädöt voivat pikkuhiljaa muuttua, kun talon ja parvekkeen rakenteet elävät. Se johtaa lasien huonoon liukumiseen, jolloin kovemman voimankäytön seurauksena lasi voi rikkoutua. Lisäksi kiskojen ollessa väärässä kulmassa lasi saattaa pahimmillaan kaatua tai jopa pudota. Myös kiskojen ruuvit löystyvät ajan mittaan ja liiallinen kitka huonontaa lasien liikuttelua.

Parvekelasien huolto

Tarvitsetko huoltoa?
Tee pikatesti!

  1. Liukuvatko parvekelasisi tasaisesti ja helposti kiskojen päällä vai ilmeneekö “tökkivää” liikettä tai joudutko käyttämään voimaa?
  2. Aseta parvekelasit vierekkäin, eli “sulje lasit”. Onko lasien väliin jäävä rako tasainen vai onko se leveämpi/kapeampi ylhäältä tai alhaalta?
  3. Ovatko kiskot likaiset tai pölyiset?

Jos vastasit johonkin kysymyksistä myöntävästi, ota yhteyttä huoltoomme!

Tilaa huolto

BalkonserPRO -palvelu

Parvekelasitukset ja niistä mahdollisesti aiheutuvat ongelmat ovat yleensä taloyhtiöiden vastuulla. Parvekelasituksissa on paljon kuluvia osia, joiden käyttöikään vaikuttavat mm. sääolosuhteet, ilmansaasteet ja käytön määrä. Siksi parvekelasitukset tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastuksia.

BalkonserPRO-palvelu on kehitetty taloyhtiöiltä saadun palautteen pohjalta. Taloyhtiön parvekelasitusten kunto voi vaihdella todella paljon eri asuntojen välillä. Osalle asuntojen parvekelasituksia voi riittää huoltotoimenpiteeksi lasien kunnon, sekä turvallisuuden tarkastaminen ja mekanismien voitelu. Kun taas toisen asunnon parvekelasitus samassa talossa voi vaatia suurempaa korjausta, osien vaihtoa ja/tai säätöä.

BalkonserPRO -palvelun avulla on mahdollista keventää hinnoittelua, kun varsinaiset isommat huollot tehdään taloyhtiön toiveesta vasta huoltotarpeen kartoittamisen jälkeen.

BalkonserPRO -palvelun toimenpiteet:

Parvekelasien tarkastus

PARVEKELASIEN TARKASTUS

Ammattilaisemme tarkastaa parvekelasien kunnon ja tekee niistä muistiinpanot huoltokirjaan.

Kaiteiden tarkastus

PARVEKKEEN KAITEIDEN TARKASTUS

Tarkastamme myös kaiteiden sekä lasikaiteiden kunnon ja kirjaamme havaitut asiat huoltokirjaan.

Mekanismien voitelu

LASITUSTEN MEKANISMIEN VOITELU

Voitelemme parvekelasitusten mekanismit silikonipohjaisilla suihkeilla. Tämä takaa lasitusten hyvän liikkuvuuden ja toiminnan.

Parvekekohtainen raportointi

PARVEKELASITUSTEN HUOLTOKIRJA

BalkonserPRO -palveluun kuuluu huoltoasentajamme tekemä parvekelasitusten huoltokirja, joka sisältää parvekekohtaiset raportit lasitusten kunnosta.

Vaihe 1

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheessa ammattilaisemme kartoittaa parvekelasitusten toimivuuden ja turvallisuuden. Kartoitusvaiheessa teemme myös parvekelasien (ja lasikaiteiden) tarkastuksen sekä mekanismien voitelun. Jos lasitukset ovat kunnossa, tarkastus ja voitelu riittävät, eikä kyseiselle parvekkeelle ei tarvitse palata enää 2-vaiheessa. Toimitamme asuntokohtaisen parvekelasitusten huoltokirjan taloyhtiölle.

Vaihe 2

Mikäli 1-vaiheessa havaittiin korjausta tai osien vaihtoa tarvitsevia parvekelasituksia, annamme niiden korjaamiseen tarvittavista töistä ja tarvikkeista kokonaistarjouksen. Taloyhtiön hyväksyttyä tarjouksen suoritamme korjaukset ja päivitämme huoltokirjan vastaamaan tehtyjä toimenpiteitä.

säästöä jopa tuhansia euroja!

BalkonserPRO -palvelun käyttäminen säästää taloyhtiöiltä selvää rahaa, sillä vain huollon tarpeessa olevat parvekelasitukset korjataan. Parvekelasitusten huoltokirjan perusteella taloyhtiö voi itse päättää, mitkä parvekelasitukset vaativat jatkotoimenpiteitä 1-vaiheen jälkeen. Lisäksi palvelun avulla taloyhtiö voi ehkäistä mahdollisesti eteen tulevia korjauskustannuksia hyvissä ajoin.

turvallinen ja pitkäikäinen parveke

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheen kartoituksen yhteydessä tehtävät toimenpiteet pidentävät parvekelasitusten elinkaarta. Lisäksi parvekelasitusten huoltokirja toimii ajantasaisena dokumenttina lasitusten kunnosta.
BalkonserPRO -palvelun avulla voidaan myös ennaltaehkäistä ongelmia parvekelasitusten käyttöturvallisuudessa.

 

 

Hinnoittelu alv 24%:

10-30 parveketta

1290 €

31-40 parveketta

1390 €

41-50 parveketta

1590 €

51-60 parveketta

1790 €

61-70 parveketta

1890 €

71-80 parveketta

2090 €

81-90 parveketta

2190 €

91+ lisäparvekeet

24,80 €/kpl

Jätä meille soittopyyntö