balkonser palvelut

Balkonser pro-palvelu™

BalkonserPRO-palvelu sisältää taloyhtiön parvekelasitusten huoneistokohtaisen kartoituksen, tarkastuksen, voitelun ja huoltokirjan.

Lähetä tarjouspyyntö

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Parvekelasitusten säädöt voivat pikkuhiljaa muuttua, kun talon ja parvekkeen rakenteet elävät. Se johtaa lasien huonoon liukumiseen, jolloin kovemman voimankäytön seurauksena lasi voi rikkoutua. Lisäksi kiskojen ollessa väärässä kulmassa lasi saattaa pahimmillaan kaatua tai jopa pudota. Myös kiskojen ruuvit löystyvät ajan mittaan ja liiallinen kitka huonontaa lasien liikuttelua.

Parvekelasien huolto

Testaa tarvitsevatko taloyhtiösi parvekelasit huoltoa?

  1. Liukuvatko parvekelasisi tasaisesti ja helposti kiskojen päällä vai ilmeneekö “tökkivää” liikettä tai joudutko käyttämään voimaa?
  2. Aseta parvekelasit vierekkäin, eli “sulje lasit”. Onko lasien väliin jäävä rako tasainen vai onko se leveämpi/kapeampi ylhäältä tai alhaalta?
  3. Ovatko kiskot likaiset tai pölyiset?
Tilaa huolto

Balkonser pro -palvelu

Parvekelasitukset ovat yleensä taloyhtiöiden vastuulla, jolloin vastuu myös mahdollisista lasien aiheuttamista ongelmista on myös taloyhtiöllä. Parvekelasituksissa on paljon kuluvia osia, joiden käyttöikään vaikuttavat mm. sääolosuhteet, ilmansaasteet ja käytön määrä.

BalkonserPRO -palvelu on  kehitetty taloyhtiöiltä saatujen palautteiden pohjalta. Aiemmin taloyhtiöt tilasivat projektihuoltona koko taloyhtiön lasitusten huollon. Kaikilla parvekkeilla ei useinkaan ollut voitelua suurempaa huollon tarvetta, mutta silti hinta oli sama kaikille.

BalkonserPRO -palvelu mahdollistaa hinnoittelun keventämisen siten, että varsinaiset isommat huollot tehdään vasta taloyhtiön toiveesta BalkonserPRO -palvelun suorittamisen jälkeen.

BalkonserPRO -palvelun toimenpiteet:

Parvekelasien tarkastus

PARVEKELASIEN TARKASTUS

Ammattilaisemme tarkastaa parvekelasien kunnon ja tekee niistä muistiinpanot huoltokirjaan.

Kaiteiden tarkastus

KAITEIDEN TARKASTUS

Tarkastamme myös kaiteiden sekä lasikaiteiden kunnon ja kirjaamme havaitut asiat huoltokirjaan.

Mekanismien voitelu

MEKANISMIEN VOITELU

Voitelemme parvekelasitusten mekanismit silikonipohjaisilla suihkeilla. Tämä takaa lasitusten hyvän liikkuvuuden ja toiminnan.

Parvekekohtainen raportointi

PARVEKELASIEN HUOLTOKIRJA

BalkonserPRO -palveluun kuuluu huoltoasentajamme tekemä parvekelasien huoltokirja, joka sisältää parvekekohtaiset raportit lasitusten kunnosta.

Vaihe 1

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheessa ammattilaisemme kartoittaa parvekelasitusten toimivuuden ja turvallisuuden. Kartoitusvaiheessa teemme myös parvekelasien (ja lasikaiteiden) tarkastuksen sekä mekanismien voitelun. Asunnon parvekelasien ollessa kunnossa tarkastus ja voitelu riittäävät, jolloin kyseiselle parvekkeelle ei tarvitse palata enää 2-vaiheessa. Toimitamme asuntokohtaisen parvekelasien huoltokirjan taloyhtiölle.

Vaihe 2

Mikäli 1-vaiheessa havaittiin korjausta tai osien vaihtoa tarvitsevia parvekelasituksia, annamme niiden korjaamiseen tarvittavista töistä ja tarvikkeista kokonaistarjouksen. Taloyhtiön hyväksyttyä tarjouksen suoritamme korjaustoimenpiteet ja päivitämme huoltokirjan vastaamaan tehtyjä toimenpiteitä.

säästöä jopa tuhansia euroja!

BalkonserPRO on taloudellinen palvelu, koska taloyhtiön ei tarvitse maksaa suurta summaa parvekelasituksista, jotka eivät ole suuren huollon tarpeessa. Parvekelasitusten huoltokirjan perusteella taloyhtiö voi itse päättää mitkä parvekelasitukset vaativat jatkotoimenpiteitä. Lisäksi palvelun avulla taloyhtiö voi ehkäistä mahdolliset tulevat suuretkin korjauskustannukset jo hyvissä ajoin.

turvallinen ja pitkäikäinen parveke

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheen kartoituksen yhteydessä tehtävät toimenpiteet pidentävät parvekelasitusten elinkaarta ja parvekelasitusten huoltokirja on ajantasainen dokumentti lasitusten kunnosta.

BalkonserPRO -palvelun avulla voidaan myös ehkäistä isoja ongelmia parvekelasitusten käyttöturvallisuudessa.

 

 

Hinnoittelu alv 24%:

10-30 parveketta

1290 €

31-40 parveketta

1390 €

41-50 parveketta

1590 €

51-60 parveketta

1790 €

61-70 parveketta

1890 €

71-80 parveketta

2090 €

81-90 parveketta

2190 €

91+ lisäparvekeet

24,80 €/kpl

Jätä meille soittopyyntö