Balkonserpro-palvelu™

BalkonserPRO-palvelu on suunniteltu taloyhtiöiden tarpeisiin.
Palvelu sisältää taloyhtiön parvekelasitusten huoneistokohtaisen tarkastuksen, parvekelasien mekanismien voitelun ja parvekelasien nykytilasta kertovan huoltokirjan.

Lähetä tarjouspyyntö

Parvekehuoltoa taloyhtiöille

SÄÄSTÖÄ JOPA TUHANSIA EUROJA!

BalkonserPRO -palvelun käyttäminen säästää taloyhtiöiltä selvää rahaa, sillä vain huollon tarpeessa olevat parvekelasitukset korjataan. Parvekelasitusten huoltokirjan perusteella taloyhtiö voi itse päättää, mitkä parvekelasitukset vaativat jatkotoimenpiteitä kartoitusvaiheen jälkeen. Lisäksi palvelun avulla taloyhtiö voi ehkäistä mahdollisesti eteen tulevia korjauskustannuksia hyvissä ajoin.

PARVEKELASITUSTEN
AMMATTILAISET AUTTAVAT

Kysy lisää

MIKSI BALKONSERPRO?

Parvekelasitukset tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastuksia. Taloyhtiön parvekelasitusten kunto voi vaihdella todella paljon eri asuntojen välillä. Osalle asuntojen parvekelasituksia voi riittää huoltotoimenpiteeksi lasien kunnon, sekä turvallisuuden tarkastaminen ja mekanismien voitelu, kun taas toisen asunnon parvekelasitus samassa talossa voi vaatia suurempaa korjausta, osien vaihtoa ja/tai säätöä.

BalkonserPRO -palvelun avulla on mahdollista keventää hinnoittelua, kun varsinaiset isommat huollot tehdään taloyhtiön toiveesta vasta huoltotarpeen kartoittamisen jälkeen.

KATSO TOIMENPITEET

HELPPO POLKUMME

TURVALLISEEN, TOIMIVAAN JA VIIHTYISÄÄN PARVEKKEESEEN

AVAA ASIAKKAAN POLKU

PARVEKELASIEN TARKASTUS

Asiantuntijamme kartoittaa parvekelasienne toimivuuden ja turvallisuuden. Voitelemme samalla mekanismit varmistaaksemme lasitusten sujuvan käytön.

HUOLTOKIRJAN LAADINTA

Käytännölliseen BalkonserPRO-palveluumme kuuluu aina huoltoasentajamme laatima huoltokirja, joka sisältää parvekekohtaiset raportit taloyhtiönne lasitusten kunnosta.

TARJOUS JA TILAUSPÄÄTÖS

Jos havaitsemme parvekelasien kuntokartoituksessa vikoja tai muita puutteita, teemme teille erillisen tarjouksen huoltotöistä ja niihin liittyvistä varaosista. Seuraavaksi odotamme päätöstäsi tarjouksestamme.

TYÖN SUUNNITTELU JA AIKATAULUTUS

Hyväksyttyäsi tarjouksemme asiantuntijamme istuu kanssanne alas suunnittelemaan huoltourakan käytännön toteutuksen järjestelyjä ja aikatauluja.

PARVEKELASIEN HUOLTO- JA KORJAUS

Tässä vaiheessa vedämme varusteet niskaamme ja käymme parvekelasienne kimppuun. Ystävälliset asentajamme toimivat nopeasti ja tehokkaasti. Huoltotyö ei ole haitaksi asumiselle taloyhtiössänne.

PÄIVITETTY HUOLTOKIRJA

Me teemme läpinäkyvää parvekelasihuoltoa. Lasitustenne huolto- ja korjaustöiden päätteeksi kirjaamme kaikki toimenpiteemme huoltokirjaan, jonka saatte omaksenne.

TAKUU JA TUKI

Parvekelasien huolloissamme on aina 100 % hyötytakuu. Jos ette koe saaneenne mitään hyötyä tai arvoa työstämme, saatte rahanne takaisin.
Kun kaipaatte apua parvekelaseihin liittyvissä ongelmatilanteessa, tavoitatte avuliaan asiakaspalvelumme aina helposti.

 

BALKONSERPRO™
-PALVELUN TOIMENPITEET:

PARVEKELASIEN TARKASTUS

Kun taloyhtiönne parvekelasit toimivat sujuvasti niitä on mukava käyttää. Asukastyytyväisyys kohenee ja turhat reklamaatiot jäävät pois.

PARVEKKEEN KAITEIDEN TARKASTUS

Parvekelasien säännöllinen huoltaminen lisää lasituksien käyttöikää jopa 10-15 vuotta. Kun lasien uusimisen ajankohta siirtyy, tietää se selvää rahan säästöä!

LASITUSTEN MEKANISMIEN VOITELU

Parvekelasien huolto on ekoteko. Lasien elinkaaren jatkamisella vähennätte merkittävästi ympäristömme kuormitusta.

PARVEKELASITUSTEN HUOLTOKIRJA

Huoltamattomat parvekelasit ovat turvallisuuriski, sillä ne voivat jopa tippua alas. Huoltamalla varmistatte parvekelasienne turvallisuuden arkikäytössä.

KATTAVA KOKONAISKUVA

Kun teillä on kirkas kuva parvekelasienne kunnosta, voitte suunnitella taloyhtiönne kunnossapitoa ja kustannuksia paremmin.

VAIHE 1

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheessa ammattilaisemme kartoittaa parvekelasitusten toimivuuden ja turvallisuuden. Kartoitusvaiheessa teemme myös parvekelasien (ja lasikaiteiden) tarkastuksen sekä mekanismien voitelun. Jos lasitukset ovat kunnossa, tarkastus ja voitelu riittävät, eikä kyseiselle parvekkeelle ei tarvitse palata enää 2-vaiheessa. Toimitamme asuntokohtaisen parvekelasitusten huoltokirjan taloyhtiölle.

VAIHE 2

Mikäli 1-vaiheessa havaittiin korjausta tai osien vaihtoa tarvitsevia parvekelasituksia, annamme niiden korjaamiseen tarvittavista töistä ja tarvikkeista kokonaistarjouksen. Taloyhtiön hyväksyttyä tarjouksen suoritamme korjaukset ja päivitämme huoltokirjan vastaamaan tehtyjä toimenpiteitä.

TURVALLINEN JA PITKÄIKÄINEN PARVEKE

BalkonserPRO -palvelun 1-vaiheen kartoituksen yhteydessä tehtävät toimenpiteet pidentävät parvekelasitusten elinkaarta. Lisäksi parvekelasitusten huoltokirja toimii ajantasaisena dokumenttina lasitusten kunnosta.
BalkonserPRO -palvelun avulla voidaan myös ennaltaehkäistä ongelmia parvekelasitusten käyttöturvallisuudessa.

Täytä lomake
  • Pyydä tarjous BalkonserPRO-palvelusta taloyhtiöllesi


    BalkonserPRO-palvelun avulla saat yksityiskohtaiset tiedot jokaisen asunnon parvekelasien ja lasikaiteiden kunnosta ja turvallisuudesta. Lisäksi voitelemme oikeaoppisesti kaikki parvekelasien mekanismit.


    Jos parvekelaseissa tai lasikaiteissa on korjattavaa, teemme raportin pohjalta tarjouksen tarvittavista korjauksista. Ette kuitenkaan sitoudu tilaamaan korjauksia meiltä.

    Kun parvekelasit on huollettu, niiden käyttö on helppoa, mukavaa ja turvallista!