TERASSIKAIHTIMET

Visorin terassikaihdin on laadukas ja huippusuosittu ratkaisu lasitetulle terassille. Tyylikkäilla vekkikaihtimilla teet terassista viihtyisän lisähuoneen, jossa vietät aikaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Kaihtimet tuovat näkösuojaa ja pitävät terassin viileänä kesähelteillä. 

MITTATILAUKSENA JUURI SINULLE!

Visorin terassikaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja siksi ne sopivat täydellisesti kaikkiin terassilaseihin. Kaihtimet voidaan asentaa lasitetun terassin ikkunaan tai lasikattoon.

Autamme tarvittaessa suunnittelussa, suoritamme tarvittavat mittaukset sekä asennamme kaihtimet ammattitaidolla paikalleen.

Pyydä tarjous

VISOR TERASSIKAIHTIMET

Suojaavat auringolta ja kuumuudelta
Auringon porottaessa lasitetulla terassilla voi olla tuskallisen kuuma. Visor kaihtimilla säätelet helposti auringonvalon määrää ja pidät terassin viileämpänä. Terassikaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa terassille tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa samalla myös kotiasi liialta kuumuudelta.

Tuovat tunnelmaa ja antavat näkösuojaa 
Visor kaihtimella luot terassista suojaisan ja viihtyisän lisähuoneen. Terassikaihtimet suojaavat ohikulkijoiden uteliailta katseilta ja kankainen kaihdin luo pehmeän tunnelman terassille.

Kestävät ja vesipestävät
Visor kaihtimet kestävät hyvin auringon paahdetta, pakkasta ja kosteutta. Tarvittaessa kaihtimen voi irrottaa ja pestä vedellä.

Joustava säädettävyys
Kaksisuuntaisen käyttömekanismin ansiosta voit säätää kaihdinta portaattomasti sekä ylhäältä alas- että alhaalta ylöspäin. Voit jättää kaihtimen haluamaasi korkeuteen, jolloin se tarjoaa joustavasti suojaa auringon häikäisyltä, kuumuudelta sekä uteliailta katseilta.

Terassikaihtimien hinta

Terassikaihtimien hinta määräytyy kaihdinten mallin ja ikkunoiden koon perusteella. Teemme aina tarpeesi pohjalta tarjouksen, joka sisältää suunnittelun, kaihtimet ja asennuksen.  

Täytä alla oleva lomake, niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen terassikaihtimista, jotka täyttävät tarpeesi ja toiveesi.

Täytä lomake
  • JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ TAI YHTEYDENOTTO