BALKONSER – TURVALLISET JA
VIIHTYISÄT PARVEKKEET

Balkonserin tarina alkoi vuonna 2013. Esa Hyväri aloitti toimintansa Visor Queen -parvekekaihtimien jälleenmyyjänä. Hän myi ja asensi parvekekaihtimia. Melko pian parvekkeilla ja terasseilla työskennellessään hän huomasi, että useat lasitukset tarvitsisivat kipeästi huoltoa, korjauksia ja uusia varaosia. Huoltamattomina parvekelasit aiheuttivat turvallisuusriskejä. Palvelua oli tarjolla vähän, joten hän päätti hankkia itselleen tiedon, taidon ja kokemuksen alan ammattilaiseksi ryhtymiseen. Näin syntyi BALKONSER.

Valtakunnallinen toimija

VALTAKUNNALLINEN TOIMIJA

Teemme parvekelasitusten huoltoja valtakunnallisesti mm. Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa ja Kuopiossa.

2000 kohdetta

YLI 2000 KOHTEEN KOKEMUS

Me  huollamme parvekelasituksia, jotta parvekelasiesi – sekä koko parvekkeesi –käyttöikä, turvallisuus ja mukavuus säilyisivät pitkään ilman suuria remontteja. Olemme tehneet parvekelasituksien huoltoja jo yli 2000 kohteeseen.

100%

HUOLLAMME KAIKKI PARVEKELASIMERKIT

Saat meiltä huollon kaikkiin parvekelasimerkkeihin. Myös sellaisiin, joita ei enää valmisteta tai sellaisiin, joihin ei myydä enää varaosia.

Pyydä ilmainen arvio, niin saat tarkan hinnan heti, etkä sitoudu mihinkään!

Tyytyväiset asiakkaat

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Tavoitteemme on, että jokainen huoltamamme parvekelasitus, asentamamme parvekekaihdin ja myymämme terassimatto olisi asiakkaillemme täyden viiden tähden kokemus.

Palvelumme:

TALOYHTIÖ-PALVELUT

Olemme Balkonserilla kehittäneet taloyhtiöille erilaisia palvelupaketteja helpottaaksemme taloyhtiöiden parvekelasituksissa ilmeneviä ongelmakohtia.

Parvekelasitukset ovat yleensä taloyhtiöiden vastuulla, jolloin vastuu myös mahdollisista lasien aiheuttamista ongelmista on taloyhtiöillä. Parvekelasituksissa on paljon kuluvia osia, joiden käyttöikään vaikuttavat mm. ilmasto, ilmansaasteet ja käytön määrä.

Taloyhtiö-palvelut

PARVEKELASIEN HUOLTO

Parvekelasit tulee huoltaa vähintään 5 vuoden välein, koska huoltamaton parvekelasi voi pahimmillaan pudota parvekkeelta alas talon rakenteen jatkuvasta elämisestä sekä lämpötilavaihteluista johtuen.

Parvekelasien huolto

Parvekekaihtimet

Suomalaiset Visor Queen -parvekekaihtimet mahdollistavat parvekkeesi monipuolisemman ja miellyttävämmän käytön. Kaihtimet on suunniteltu niin, että ne eivät pimennä parveketta, vaan heijastavat auringonsäteet pois, jolloin lämpötila pysyy miellyttävänä.

Parvekekaihtimet

DRYSTEP® TERMOMATTO

DryStep® termomaton ansiosta parvekkeesi lattia on ihanan lämmin. Näin parvekkeella on mukava nauttia myös viileämmistä aamuista, kun jalat lepäävät lämpimänä pehmeän termomaton päällä kuuman kahvikupin lämmittäessä käsiä. Termomaton ansiosta lattia ei myöskään hohka enää kylmää.

Terassimatto
Jätä meille soittopyyntö