BALKONSERIN TARINA

Balkonserin perustaja Esa Hyväri totesi Visor Queen -parvekekaihtimien jälleenmyyjänä ja asentajana, että monet parvekelasitukset olivat kipeästi huollon, korjaamisen ja uusien varaosien tarpeessa.
Koska parvekelasitusten huoltopalvelua oli tarjolla vähän, Esa huomasi siinä mahdollisuuden yrittäjyyteen. Balkonser on toiminut vuodesta 2013 saakka parvekkeiden turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyvyyden asialla. Yritys tarjoaa myös mm. parvekekaihtimia ja parvekemattoja sekä niiden asennuspalveluita.

Valtakunnallinen toimija

VALTAKUNNALLINEN TOIMIJA

Teemme parvekelasitusten huoltoja valtakunnallisesti mm. Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa ja Kuopiossa.

YLI 35 000 KOHTEEN KOKEMUS

Me huollamme parvekelaseja, jotta koko parvekkeesi käyttöikä, turvallisuus ja mukavuus säilyisivät pitkään ilman suuria remontteja. Olemme tehneet parvekelasien huoltoja jo yli 35 000 parvekkeelle.

100%

HUOLLAMME KAIKKI PARVEKELASIMERKIT

Saat meiltä huollon kaikkiin parvekelasimerkkeihin. Myös sellaisiin, joita ei enää valmisteta tai sellaisiin, joihin ei myydä enää varaosia.

Pyydä ilmainen arvio, niin saat tarkan hinnan heti, etkä sitoudu vielä mihinkään!

Tyytyväiset asiakkaat

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Tavoitteemme on, että jokainen huoltamamme parvekelasitus, asentamamme parvekekaihdin ja myymämme terassimatto on asiakkaallemme täyden viiden tähden kokemus.

Palvelumme:

TALOYHTIÖ-PALVELUT

Olemme Balkonserilla kehittäneet taloyhtiöille erilaisia palvelupaketteja helpottaaksemme taloyhtiöiden parvekelasitusten kunnossapitoa.

Parvekelasitukset ja niistä mahdollisesti koituvat ongelmat ovat yleensä taloyhtiöiden vastuulla. Parvekelasitukset tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja kuntotarkastuksia, sillä niissä on paljon kuluvia osia, joiden käyttöikään vaikuttavat mm. ilmasto, ilmansaasteet ja käytön määrä.

Taloyhtiö-palvelut

PARVEKELASIEN HUOLTO

Parvekelasitukset tulee huoltaa vähintään viiden vuoden välein ja kuntotarkastaa vuosittain. Talojen rakenteet elävät jatkuvasti, minkä takia kiinnitysten löystyminen saattaa aiheuttaa jopa lasin putoamisen.

Parvekelasien huolto

Parvekekaihtimet

Suomalaisten Visor Queen -parvekekaihtimien avulla voit parantaa parvekkeesi käytettävyyttä ja viihtyisyyttä. Kaihtimet on suunniteltu päästämään valo läpi ja blokkaamaan auringon säteilylämpö, minkä takia parveke ei kuumu kesällä liikaa.

Parvekekaihtimet

DRYSTEP® TERMOMATTO

DryStep® Termomaton ansiosta parvekkeesi lattia tuntuu lämpimältä viileämmilläkin säillä. Huippueristävä Termomatto ei päästä lattiaa hohkaamaan kylmää, eikä ime kosteutta.

Terassimatto
Jätä meille soittopyyntö