Parvekelasien huolto Vantaa

Balkonser huoltaa ja korjaa parvekelasit Vantaan alueella. Teemme huoltotyöllämme parvekkeista turvallisempia, toimivampia ja viihtyisämpiä, samalla pidentäen niiden käyttöikää. Huollamme kaikki parvekelasimerkit, ​​mukaan lukien tuotannosta poistuneet lasitukset. Huollamme myös terassilasitukset.

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä vaikuttaa parvekelasien toimintaan ja turvallisuuteen.

Ajan myötä parvekelasien säädöt voivat muuttua ja niiden liikuteltavuus saattaa vaikeutua. Pahimmassa tapauksessa lasi saattaa irrota kokonaan paikoiltaan ja pudota käyttäjänsä päälle tai kokonaan parvekkeelta alas, aiheuttaen merkittävää vaaraa myös ohikulkijoille. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että parvekelasit huolletaan säännöllisesti.

Mitä huolto pitää sisällään?

tarkastamme ja kiristämme ylä- ja alakiskot

tarkastamme ja kiristämme saranat, ohjaimet, avausmekanismit ja muut osat

tarkastamme tiivisteet ja vaihdamme ne tarvittaessa

säädämme parvekelasit

voitelemme mekanismit

teemme turvallisuustarkastuksen

Parvekelasien huollon hinta

Yksittäinen parvekelasien huolto alkaen 229 €. Useamman parvekkeen huoltokustannus voi olla kuitenkin huomattavasti matalampi.

Vikakorjaukset: Rikkinäinen parvekelasitus on turvallisuusriski.
Jos taloyhtiössäsi havaitaan rikkinäisiä parvekelasituksia, on asia otettava aina vakavasti. Osarikot tai kiskon irtoamiset ovat vakava turvallisuusriski ja voivat johtaa vaaratilanteisiin.

Taloyhtiönne voi tehdä kanssamme korjauspalvelusopimuksen, joka sisältää kiireelliset korjauskäynnit silloin, kun lasitusten turvallisuus on varmistettava välittömästi.

Kenen vastuulla parvekelasien huolto on?

Jos parvekelasit on asennettu taloyhtiön toimesta, taloyhtiö vastaa niiden kunnossapidosta, riippumatta siitä, onko asennus tehty rakennusvaiheessa tai myöhemmin.

Jos taloyhtiön osakas on itse omalla kustannuksellaan asentanut parvekelasit muutostyönä, hänellä on velvollisuus huolehtia niiden kunnossapidosta ja huollosta. Tämä vastuu säilyy osakkaalla myös tilanteessa, jossa parvekelasien asennuksen on suorittanut huoneiston edellinen omistaja.

On tärkeää, että parvekelasit huolletaan viiden vuoden välein ja kuntotarkastetaan vuosittain niiden toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

BALKONSER  PARVEKKEET

Olemme parvekelasien huollon alan suurin toimija. Pettämättömän työn jälkemme taustalla ovat ammattitaitoiset ja asiantuntevat huoltoasentajamme. Palvelemme sinua yli 50 000 toteutetun parvekelasihuollon kokemuksella. Tarjoamme laadukkaat parvekelasien huoltopalvelut Vantaalla ja lähialueilla.

Nopea ja
vaivaton palvelu

Avaimet käteen -palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Maan laajin varaosavalikoima

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

Huollamme kaikki parveke- ja terassilasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parveke- ja terassilaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön,
100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Jätä meille soittopyyntö
  • SOITA 020 763 9090 TAI JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!