Parvekelasien huolto

Aina ei kannata uusia! Parvekelasien huoltaminen tuo parvekkeellesi lisää ikää ja käyttömukavuutta. Parvekelasit kannattaa huoltaa viiden vuoden välein.

varaa huolto

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä saattaa vaikuttaa parvekelasien toimintaan ja turvallisuuteen.

Ajan saatossa kiskot voivat asettua väärään kulmaan ja niiden kiinnitys voi löystyä. Tämän vuoksi parvekelasien liukuminen vaikeutuu. Pahimmassa tapauksessa lasi saattaa irrota kokonaan paikoiltaan. Siksi parvekelasit tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja kuntotarkastuksia.

Varaa huolto

“Homma hoitui ammattitaidolla ja kohtuuhintaan”

Katso Juha Junnon kokemusvideo

Ota yhteyttä
Trustmary Reviews

HUOLLAMME KAIKKI PARVEKELASIMERKIT
YLI 35 000 PARVEKKEEN KOKEMUKSELLA

Olemme Balkonser, parvekelasien huollon valtakunnallinen kärkitoimija. Olemme huoltaneet vuosien varrella jopa 35 000 parvekkeen lasit.

Kattavan varaosavalikoimamme ja laajan osaamisemme ansiosta olemme saavuttaneet asiakkaidemme vankkumattoman luottamuksen.

Pettämättömän työn jäljemme taustalla ovat asiantuntevat huoltoasentajamme, jotka ovat kehittäneet osaamisensa alan korkeimmalle tasolle suorittamalla ammattilaistiimimme kehittämän Balkonser Akatemia -tutkinnon.

Lue lisää

NOPEA JA VAIVATON
PALVELU

Avaimet käteen –palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

HUOLLAMME KAIKKI
PARVEKELASIMERKIT

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

RISKITÖN, 100%
HYÖTYTAKU

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

MAAN LAAJIN
VARAOSAVALIKOIMA

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

BALKONSERIN KATTAVA
PARVEKELASIEN HUOLTO

TARKASTAMME JA KIRISTÄMME YLÄ- JA ALAKISKOT

TARKASTAMME JA KIRISTÄMME SARANAT, OHJAIMET, AVAUSMEKANISMIT JA MUUT OSAT

TARKASTAMME TIIVISTEET JA VAIHDAMME NE TARVITTAESSA

SÄÄDÄMME PARVEKELASIT

VOITELEMME MEKANISMIT

TEEMME TURVALLISUUSTARKASTUKSEN

MITÄ MAKSAA PARVEKELASIEN HUOLTO? HINTA ALKAEN 229€

HELPOIN TAPA VARATA PARVEKELASIEN HUOLTO!

Parvekelasien huollon varaaminen meiltä netissä käy käden käänteessä! Syötä vain sijaintisi, valitse huoltoaikasi, täytä yhteystietosi ja vahvista varauksesi. Pian ovikelloasi soittelee hymysuinen huoltoasentajamme!

Varaa huolto

RISKITÖN HUOLTO TÄYDELLISELLÄ HUOLTOTAKUULLA

Balkonserin kaikessa toiminnassa on 100% hyötytakuu. Jos koet, ettei palveluistamme ollut sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille 2-5 vuoden takuun tuotemerkistä riippuen.

Varaa huolto

KENELLE KUULUU PARVEKLASIEN HUOLTO?

”Kun parvekelasit ovat asennettu taloyhtiön toimesta rakennusvaiheessa tai myöhemmin, kunnossapitovastuu niistä kuuluu taloyhtiölle. Jos osakas on asentanut lasit muutostyönä omalla kustannuksellaan, huoltotyöt ja lasien kunnossapitotoimet ovat hänen vastuullaan. Osakkaalla on vastuu laseista silloinkin, kun asennuksen on suorittanut huoneiston edellinen omistaja.”

Lähde: www.kak-laki.fi

OLEMME PARVEKELASIEN HUOLLON
ALAN SUURIN TOIMIJA

Olemme parvekelasien huollon edelläkävijä, joka haluaa kehittää alaa paremmaksi ja parantaa mukavuutta ja turvallisuutta parvekkeilla ja terasseilla.

Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Espoon asunnot, Newsec, Realia Management ja Kiinteistöhuolto Jurvelin.

Toimipisteemme ovat Tampereella, Turussa, Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Jätä meille soittopyyntö