balkonser palvelut

Parvekelasien huolto

Parvekelasit on huollettava viiden vuoden välein ja kuntotarkastettava vuosittain. Parvekelasien huolto on tärkeää. Huoltamattomat lasit ovat aina turvallisuusriski, sillä pahimmassa tapauksessa lasit voivat pudota parvekkeelta alas.

varaa huolto

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä saattaa vaikuttaa parvekelasien toimintaan ja turvallisuuteen.

Ajan saatossa kiskot voivat asettua väärään kulmaan ja niiden kiinnitys voi löystyä. Tämän takia parvekelasien liukuminen huonontuu. Pahimmassa tapauksessa lasi saattaa irrota kokonaan paikoiltaan. Siksi parvekelasit tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja kuntotarkastuksia.

Varaa huolto

”Homma hoitui ammattitaidolla ja kohtuuhintaan”

Katso Juha Junnon kokemusvideo

Ota yhteyttä

Kenelle kuuluu kunnossapitovastuu parvekkeen laseista?

”Kun parvekelasit ovat asennettu taloyhtiön toimesta rakennusvaiheessa tai myöhemmin, kunnossapitovastuu niistä kuuluu taloyhtiölle. Jos osakas on asentanut lasit muutostyönä omalla kustannuksellaan, huoltotyöt ja lasien kunnossapitotoimet ovat hänen vastuullaan. Osakkaalla on vastuu laseista silloinkin, kun asennuksen on suorittanut huoneiston edellinen omistaja.”

Lähde: www.kak-laki.fi

Lue lisää
Trustmary Reviews

Riskitön huolto täydellisellä huoltotakuulla

Balkonserin kaikessa toiminnassa on 100% hyötytakuu. Jos koet, ettei palveluistamme ollut sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille 2-5 vuoden takuun tuotemerkistä riippuen.

Nopea ja vaivaton palvelu

Avaimet käteen –palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Mekanismien voitelu

Huollamme kaikki parvekelasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelaseja. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön, 100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasien osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Maan laajin varaosavalikoima

Parvekelasien varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

Yli 35 000 parvekkeen kokemuksella

Balkonserilla työskentelee kymmeniä huoltoasentajia, jotka ovat suorittaneet ammattilaistiimimme kehittämän Balkonser Akatemia -tutkinnon.

Monella huoltoasentajallamme on myös aikasempaa kokemusta parvekelasien asentamisesta, mutta lisäkoulutamme työntekijämme omalla menetelmällämme Balkonser Akatemiassa.

Olemme yritys, joka haluaa kehittää alaa paremmaksi ja parantaa mukavuutta ja turvallisuutta parvekkeilla ja terasseilla.

Olemme parvekelasien huollon alan suurin toimija 

Olemme huoltaneet vuosien varrella jo 35 000 parvekkeen lasit. Kattavan varaosavalikoimamme ja laajan osaamisemme ansiosta olemme saavuttaneet asiakkaidemme vankkumattoman luottamuksen.

Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Espoon asunnot, Newsec, Realia Management jaKiinteistöhuolto Jurvelin.
Toimipisteemme ovat Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Huollamme kaikki parvekelasimerkit

Parvekelasien huolto kestää vain 1-3 tuntia ja se voi pidentää lasiesi ikää jopa yli 10 vuotta.

Parvekelasien huollossa tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet. Mikäli osat ovat kuluneita tai pian rikkoutumassa, ne aiheuttavat turvallisuusriskin. Tällöin ehdotamme kyseisten osien vaihtamista.

Kun parvekelasisi ovat huollettu kuntoon, tiedät kotisi olevan varmasti turvallinen. Varaa huolto jo tänään!

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Tarkastetaan ja kiristetään ylä- ja alakisko

Saranoiden, ohjaimien, avausmekanismien ja muiden osien tarkastus ja kiristys

Tiivisteiden tarkastus ja tarvittaessa vaihto

Parvekelasien säätötyöt

Voitelu

Turvallisuustarkastus

Jätä meille soittopyyntö