balkonser palvelut

Parvekelasitusten huolto

Parvekelasitukset on huollettava viiden vuoden välein ja kuntotarkastettava vuosittain. Huoltamaton lasitus on aina turvallisuusriski, sillä pahimmassa tapauksessa lasit voivat pudota parvekkeelta alas.

varaa huolto

Miksi parvekelasitus tarvitsee huoltoa?

Rakennusten ja parvekkeiden rakenteet elävät, mikä saattaa vaikuttaa parvekelasitusten toimintaan ja turvallisuuteen. Ajan saatossa kiskot voivat asettua väärään kulmaan ja niiden kiinnitys voi löystyä. Tämän takia parvekelasien liukuminen huonontuu ja pahimmassa tapauksessa lasi saattaa irrota kokonaan paikoiltaan. Siksi parvekelasitukset tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja kuntotarkastuksia.

Varaa huolto

Tarvitsetko huoltoa?
Tee pikatesti!

  1. Liukuuko parvekelasituksesi sujuvasti, vai onko niissä jumittamista ja tökkimistä?
  2. Sulje lasit. Onko niiden väliin jäävä rako epätasainen?
  3. Ovatko lasituksen kiskot likaiset tai pölyiset?

Jos vastasit johonkin kysymyksistä myöntävästi, ota yhteyttä huoltoomme!

Ota yhteyttä
Trustmary Reviews

Riskitön huolto täydellisellä huoltotakuulla

Kaikessa toiminnassamme on 100% hyötytakuu. Jos koet, ettei palveluistamme ollut sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille 2-5 vuoden takuun tuotemerkistä riippuen.

Nopea ja vaivaton palvelu

Avaimet käteen –palvelumme on asiakkaalle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen. Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Varmatoiminen Visor

Huollamme kaikki parvekelasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelasituksia. Lisäksi meillä on laaja valikoima varaosia ja tiivisteitä. Saat siis kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön, 100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et koe saaneesi mitään hyötyä palveluistamme. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Maan laajin varaosavalikoima

Parvekelasitusten varaosavalikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Varastossamme on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä.

Yli 5000 huollon kokemuksella

Saamme jatkuvasti positiivista asiakaspalautetta parvekelasitusten huollosta, mikä on käytetyin huoltopalvelumme. Olemme huoltaneet yli 5000 parvekelasitusta – kokemus on jalostanut huollon tehokkaaksi ja luotettavaksi.

Parvekelasitusten huolto kestää vain 1-3 tuntia, mutta se voi pidentää lasituksesi ikää jopa yli 10 vuotta. Kiireellisissä tapauksissa pääsemme paikan päälle jopa samana päivänä.

Parvekelasitusten huollossa tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet. Mikäli osat ovat kuluneita tai pian rikkoutumassa, ne aiheuttavat turvallisuusriskin. Tällöin ehdotamme kyseisten osien vaihtamista.

Parvekelasitusten huollon toimenpiteet:

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Lasien toimivuuden tarkastus

Reunatiivisteiden vaihto

Silikonitiivisteiden tarkistus ja paikkaus

Parvekelasien säätö ja voitelu

Kuluneiden osien vaihto

Alatiivisteiden vaihto

seinälukon uusinta merkistä riippuen

Jätä meille soittopyyntö