balkonser palvelut

Parvekelasien huolto

Parvekelasien huolto tulee tehdä vähintään 5 vuoden välein ja niiden kunto tulee tarkastaa vuosittain. Huoltamaton parvekelasi on aina riski ja voi pahimmillaan pudota parvekkeelta alas. Meiltä saat huollon kaikkiin parvekelasimerkkeihin.

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä tarjouspyyntö

Miksi parvekelasit tarvitsevat huoltoa?

Parvekelasitusten säädöt voivat pikkuhiljaa muuttua, kun talon ja parvekkeen rakenteet elävät. Se johtaa lasien huonoon liukumiseen, jolloin kovemman voimankäytön seurauksena lasi voi rikkoutua. Lisäksi kiskojen ollessa väärässä kulmassa lasi saattaa pahimmillaan kaatua tai jopa pudota. Myös kiskojen ruuvit löystyvät ajan mittaan ja liiallinen kitka huonontaa lasien liikuttelua.

Tilaa huolto

Testaa tarvitsevatko parvekelasit huoltoa?

  1. Liukuvatko parvekelasisi tasaisesti ja helposti kiskojen päällä vai ilmeneekö “tökkivää” liikettä tai joudutko käyttämään voimaa?
  2. Aseta parvekelasit vierekkäin, eli “sulje lasit”. Onko lasien väliin jäävä rako tasainen vai onko se leveämpi/kapeampi ylhäältä tai alhaalta?
  3. Ovatko kiskot likaiset tai pölyiset?
Tilaa huolto

Täysin riskitön parvekelasien huolto

Kaikessa toiminnassamme on 100% hyötytakuu. Mikäli jostain syystä koet, että palveluistamme ei ollut sinulle hyötyä, niin saat rahasi takaisin. Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Nopea ja vaivaton palvelu

Sinulle täysin vaivaton ja ennen kaikkea turvallinen Avaimet käteen -palvelu! Pääsemme luoksesi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä.

Varmatoiminen Visor

Huollamme kaikki parvekelasimerkit

Huollamme myös vanhoja, tuotannosta poistuneita parvekelasituksia. Löydät meiltä lisäksi laajan valikoiman varaosia ja tiivisteitä! Saat kaikki huollot parvekkeellesi meiltä.

Riskitön, 100% hyötytakuu

Saat rahasi takaisin, jos et saa mitään hyötyä palveluistamme! Lisäksi annamme uusille parvekelasitusten osille tuotemerkistä riippuen 2-5 vuoden takuun.

Erinomainen toimintavarmuus

Valikoimamme koostuu kotimaisista laatutuotteista. Meillä on Suomen laajin valikoima varaosia ja tiivisteitä!

Asiakkaiden suosima parvekelasien huolto

Balkonser parvekelasien huolto on asiakkaiden suosima ja eniten tilattu huolto. Se on kehittynyt yli 5 000 parvekelasihuollon kokemuksellamme sellaiseksi, että saamme siitä jatkuvasti hyvää palautetta.

Parvekelasien huolto kestää vain 1-3 tuntia, mutta se voi pidentää parvekelasiesi ikää jopa yli 10 vuotta. Kiireellisissä tapauksissa pääsemme parhaimmillaan paikalle jopa samana päivänä.

Parvekelasien huollossa tarkastamme kaikki osat, säädöt, vuodot, kiskojen kiinnitykset ja tiivisteet. Jos osat ovat kuluneet tai pian rikkoutumassa, ne aiheuttavat turvallisuusriskin. Tällöin ehdotamme kyseisten osien vaihtamista.

Parvekelasien huollon toimenpiteet:

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Lasien toimivuuden tarkastus

Reunatiivisteiden vaihto

Silikonitiivisteiden tarkistus ja paikkaus

Parvekelasien säätö ja voitelu

Kuluneiden osien vaihto

Alatiivisteiden vaihto

seinälukon uusinta merkistä riippuen

hyödynnä 10% talvietu Parvekelasien huollossa!

Annamme parvekelasien huollolle mukavan alennuksen loka-helmikuussa, koska haluamme kannustaa sinua teettämään huollon myös talviaikaan. Kesää ei siis tarvitse odottaa.

Blogi
Jätä meille soittopyyntö