Talvella kannattaa huoltaa parveke- ja terassilasit!

X Takaisin blogiin

Voiko lasituksia huoltaa talvella?

Tämä kysymys nousee esille toistuvasti. Vastaus on yksiselitteinen: Kyllä voi! Parvekelasien ja terassilasien huolto ja korjaus onnistuvat talvella hienosti!

On toki olemassa muutamia harvinaisempia huollon työvaiheita, joiden tekeminen on talvella haastavaa tai jopa mahdotonta. Nämä ovat yleensä lasien saumaus- tai liimaustöitä.

Jos olet epävarma onnistuuko lasituksesi huolto talvella, käänny rohkeasti ammattilaisten puoleen. He auttavat sinua.

Miksi huolto kannattaa tehdä talvella?

Talvikaudella parvekelasien ja terassilasien käyttö on huomattavasti kesäkautta vähäisempää. Myöskään viherkasveja ja kotipuutarhoja ei tällöin parvekkeilla ja terasseilla ole. Talvikaudella suoritettu huolto ei täten häiritse tai katkaise tilan käyttöä.

Kun lasituksen huollon teettää ammattilaisella, hän tarkastaa aina huollon yhteydessä myös lasitusten turvallisuuden ja kirjaa ylös mahdolliset havainnot. Huoltoja tekevät yritykset palvelevat vuoden ympäri ja talvikaudella työjonot ovat yleensä kesäkautta lyhyemmät.

Talvella huollettu lasitus tuo viihtyisyyttä kesällä!

Kesäkausi on meillä Suomessa suhteellisen lyhyt, noin 4 kuukauden jakso, toukokuun alusta elokuun loppuun. Lasitusten käyttäjät haluavat kesällä hyödyntää lasitettujen tilojen tuomat lisäneliöt maksimaalisesti.

Kun huoltamaton lasitus alkaa kesällä oikuttelemaan, voi korjausta joutua odottamaan pitkäänkin sesongin tuomaan kiireen ja lomakauden vuoksi. Tämä voi aiheuttaa ylimääräistä tyytymättömyyttä ja harmia.

Huollettu parveke- ja terassilasitus lisää turvallisuutta ja toimivuutta, sekä kohentaa asumismukavuutta!

Mukavaa talven odotusta!

Terveisin

Ilkka Ahonen, toimitusjohtaja

Ilkka Ahonen