Balkonser huoltaa Espoon Asuntojen parvekelasitukset

X Takaisin blogiin

”Näin kokonaisuus pysyy hanskassa“

Balkonser on tehnyt merkittävän sopimuksen vuokra-asuntoja tarjoavan Espoon Asunnot Oy:n kanssa. Sen mukaan Espoon Asuntojen parvekelasitusten huoltovastuu siirtyy Balkonserille lokakuun 1. päivästä lähtien. Sopimus kattaa 80 kohdetta, joissa on yhteensä noin 4 600 lasitettua parveketta.

Espoon Asunnot ja Balkonser

Kustannustehokkuus on ykkösasia

Kiinteistöalalla on viime aikoina herätty siihen, että taloyhtiöiden parvekelasitusten systemaattinen kunnossapito on kustannustehokasta ja vähentää yksittäisten huoltokertojen tarvetta. Kun perushuollot tehdään säännöllisesti, lasitukset pysyvät pitkään kunnossa eikä yllättäviä vikoja tai onnettomuuksia pääse syntymään.

On järkevää, että yksi toimija pitää kokonaisuudesta huolta

Veli-Matti Räsänen, Espoon Asunnot Oy

”Kilpailutimme ensimmäisen kerran parvekelasitusten kunnossapidon ja huollon. Päädyimme ratkaisuun, koska on järkevää, että yksi toimija pitää kokonaisuudesta huolta”, Espoon Asuntojen hankintapäällikkö Veli-Matti Räsänen sanoo.

”Tähän mennessä kiinteistöjemme parvekelasituksia on huollettu ja korjattu aina kohde kerrallaan ja vian ilmestyessä. Siinä on ollut oma työnsä etsiä sopiva toimija korjaamaan lasitukset”, Räsänen jatkaa.

Balkonser huoltaa parvekelasit merkistä riippumatta

Balkonser tekee parvekelasien perushuollot säännöllisin väliajoin ja pitää kirjaa niistä. Näin kokonaisuus pysyy hanskassa. Lisäksi helpotusta tuo se, että aina vian ilmestyessä on olemassa tietty osaaja, jonka voi soittaa paikalle korjaamaan tilanteen.

Balkonserin ja Espoon Asuntojen välinen sopimus on kohtuullisen uusi asia, vaikka se ei ole ensimmäinen laatujaan. Sen ehdottomia hyötyjä ovat kustannustehokkuus, työn sujuvuus ja kokonaistilanteen hallinta.

Vahvuutemme on, että huollamme kaikki parvekelasitukset valmistajasta ja merkistä riippumatta.

Ilkka Ahonen, BALKONSER OY

”Meidän vahvuutemme on se, että huollamme kaikki parvekelasitukset valmistajasta ja merkistä riippumatta. Sillä erotumme myös kilpailijoistamme, Balkonserin toimitusjohtaja Ilkka Ahonen kertoo. ”Meidän ei tarvitse käyttää alihankintaa, koska oma ammattitaitoinen tiimimme tekee työn alusta loppuun itse.”