Ota Termomatolla

VARASLÄHTÖ KESÄÄN

Ota varaslähtö kesään terassillasi jo tänään ikilämpöisen Dry Step® Termomaton avulla. Hymysi on herkässä, kun terassikesäsi alkaa jo maaliskuussa!

Kotimainen Dry Step® Termomatto on kaikkien kylmien lattiapintojen pelastus. Termomatto on lämmin, joustava, kestävä ja helposti puhdistettava matto, joka toimii mainiosti niin terassilla, parvekkeella, eteisessä, kuistilla kuin vaikkapa matkailuautossakin.

Kuvittele kuinka mukava terassillasi olisi paistatella kevään ensimmäisiä aurinkoisia päiviä, kun kylmyyttä takuuvarmasti eristävä Termomatto tukkii terassisi lautojen raot pitäen varpaasi aina lämpimänä.

Tartu kevään huipputarjoukseemme ja tilaa kesä terassillesi jo tänään!

Tilaa termomattoa
PARVEKKELLE
TERASSILLE
ETEISEEN
MATKAILUAJONEUVOON

AURINKOINEN KEVÄTTARJOUS!

Pyöristimme keväisen auringonpaisteen kunniaksi kaikkien Dry Step® Termomattojen hintoja reilusti alaspäin! Alennetuista hinnoista saat vielä 7% ALENNUSTA, kun käytät koodia ”KEVAT”! Tämän huiman edun lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kotiovellesi ja veloituksettoman, erittäin laadukkaan ja käytännöllisen Magnum-mattopuukon Termomattosi hienosäätöön.

MAAILMAN HELPOIN TAPA HANKKIA PARVEKEMATTO!

Me olemme tehneet terassimaton tilaamisesta maailman helpointa. Verkkokaupastamme tilaaminen on kätevää ja nopeaa.

Kaikki käy näin helposti: Mittaa vain terassisi koko syvyys- ja leveyssuunnissa, syötä tiedot verkkokauppaamme ja tilaa – saat mattosi tuossa tuokiossa kotiovellesi ilmaisella toimituksella ja halutessasi jopa valmiiksi asennettuna!

Tätä kaikkea on DRY STEP® Termomatto

terassimatto dry step termomatto rakennekuva

MIELLYTTÄVÄ JALKOJEN ALLA MYÖS VIILEÄLLÄ KELILLÄ

SYTTYMÄTÖN PALOTURVALLINEN MATERIAALI

HELPOSTI PESTÄVÄ MATERIAALI

HENGITTÄVÄ RAKENNE

NOPEASTI KUIVUVA – VOI OLLA JATKUVASTI PAIKOILLAAN

KOTIMAINEN TUOTE

PATENTOITU TEKNOLOGIA