”Työporukassamme
on hyvä olla”

X Takaisin blogiin

Työntekijäkokemus: Pedro Serena, Huoltoasentaja

”Vaihtelevuus on parasta työssäni Balkonserin huoltoasentajana. Työkohteissa on sopivasti erilaisia haasteita, eivätkä päivät ole keskenään samanlaisia. Työporukassamme on hyvä olla, sillä se on avoin, vuorovaikutteinen ja kannustava. Työntekijöiden kuulumisia kysellään, ja palaute annetaan tässä firmassa rakentavasti. Se kehittää minua työssäni, ja haluan kasvaa koko ajan ammatillisesti. Tässä oppii joka päivä uutta esimerkiksi eri parvekelasimerkeistä, malleista ja niiden ominaisuuksista.

Tulin Balkonserille alkuvuodesta 2019. Tämä työ kiinnosti, sillä pidän käsillä tekemisestä ja haluan aina nähdä työni jäljet. Tehtäviini kuuluu parvekelasien huollon ja asentamisen lisäksi parvekemattojen ja -kaihtimien asennusta, varaosavaraston ylläpitoa ja uusien työntekijöiden perehdyttämistä.

Joskus työolosuhteet voivat olla haasteellisia ja kohde saattaa tarjota työn kannalta odottamattomia yllätyksiä. Haluan silti tehdä työni mahdollisimman hyvin, sillä se auttaa yritystä kasvamaan ja minua itseäni kehittymään.

Teen kaikissa olosuhteissa asennukset ja huollot niin kuin tekisin ne itselleni. Pidän siitä, että asiakkailta saa työstä heti palautteen, sillä tavoitteenahan on loppujen lopuksi tyytyväinen asiakas. Kun asiakas on tyytyväinen, minäkin olen.”