”Vaihtelevat työmaat ovat parasta tässä työssä”

X Takaisin blogiin
huoltoasentajana työskentelevä mies pakettiautossa

Huoltoasentajana Balkonserilla – työntekijäkokemus, Kalle Ahola

Olen Kalle Ahola ja työskentelen Balkonserilla huoltoasentajan tehtävissä.

Minulle on tärkeää, että työkohteet ja työtehtävät vaihtuvat ja saan liikkua työni puolesta. Vaihtelevat työmaat ovat parasta tässä työssä, sillä monen vuoden työmaat tai liukuhihna eivät vain ole minua varten.

Monipuolinen kokemus auttoi huoltoasentajan työn oppimisessa

Olen tehnyt käytännössä koko ikäni rakennusalan hommia, ihan laidasta laitaan. Rakentamista, perusremonttia ja sellaista.

Olen koulutukseltani talonrakentaja. Ehkä kokemukseni ansiosta opin parvekelasien huollon kohtalaisen nopeasti.

Tulin Balkonserille töihin keväällä 2020. Hain tehtävää työpaikkailmoituksen perusteella, sillä huoltoasentajan homma vaikutti kiinnostavalta.

Aluksi työskentelin huoltoasentajana kollegan kanssa parina ja sen jälkeen olen saanut aina neuvoja kysymällä rohkeasti työkavereilta.

Tiivis työyhteisö aina tukena

Työporukkamme on kyllä todella hyvä, samoin johtoporras. Itse asiassa olen kiitellytkin toimitusjohtajaa siitä, kuinka helppoa täällä on toimia. Asennuspäällikön kanssa taas voidaan joskus olla yhdessä töissä.

Nykyään huoltoasentajana tulee katseltua parvekelaseja vähän uusin silmin. Monille on näköjään vähän yllätys, että ne tosiaan tarvitsevat säännöllistä huoltoa.

Työajan ulkopuolella kuskailen lapsiamme harrastuksiin ja käyn iskemässä padelia kavereiden kanssa. Lisäksi olen toiminut Kiekko-Espoon huoltajana, sillä viihdyn hyvissä porukoissa työssä ja vapaa-ajalla.