TERASSIMATTO

Terassimatto haussa? Jos etsit kuitenkin astetta laadukkaampaa, lämpimämpää, miellyttävämmän tuntuista ja kestävämpää mattoa hellimään varpaitasi ja pitämään vilunväreet loitolla terassiltasi, valintasi on Dry Step® Termomatto – “terassimattojen Mersu”.

Tilaa termomattoa

Säänkestävä terassimatto

Dry Step® Termomatto on tehokkaasti kylmyyttä eristävä, kestävä ja joustava terassimatto, joka pitää kylmyyden kaukana terassisi tai parvekkeesi lattialta ympäri vuoden.

Dry Step® -terassimaton pohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka eristää taatusti kylmyyttä. Termomaton umpisolumuovi pysyy kuivana ja pitää pinnan lämpimänä millä olosuhteilla tahansa.

Termomatto sopii mainiosti myös maalatuille pinnoille alapohjansa reikäkuvioinnin ansiosta. Epätasaiseksi muotoiltu alapinta pitää sen hieman irrallaan lattiasta, joka edesauttaa tuulettumista ja kuivumista.

Termomatto on taatusti mukavimman tuntuinen terassimatto, jolle olet koskaan astunut. Kun varpaasi hipaisevat sitä ensimmäisen kerran, ihastut siihen saman tien. Termomaton pinta on kestävää, helposti puhdistettavaa ja miellyttävän pehmeää neulehuopaa.

Dry Step® Termomatolla on myös loistavat akustiset ominaisuudet, jonka vuoksi se on mainio terassimatto kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

Dry Step® Termomattoa voit tilata valmiiksi leikattuina paloina tarvitsemiesi mittojen mukaan tai metritavarana suoraan rullasta. Tilaaminen on helppoa!

Hinta alk. 38,40 €/m²

TILAA TERMOMATTOA

Terassimatto suomalaisiin olosuhteisiin

Suomalainen Dry Step® Termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!

Lähetä tarjouspyyntö

Uusi säänkestävä
pyöreä termomatto

Tuttu huippumatto uudessa muodossa! Tässä on tuore pyöreä Dry Step® Termomatto, joka lämmittää ja hellii varpaitasi niin ulkona kuin sisällä.

PYÖREÄ DRY-STEP® TERMOMATTO

Helpoin tapa hankkia terassimatto!

Nyt on hyvä aika päivittää parveke tai terassi mukavalla, huolettomalla ja helppohoitoisella Dry Step® Termomatolla, jonka saa tilattua kotiin muutamalla klikkauksella.
Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa mitat parvekkeestasi ja tilata tuote Balkonserin verkkokaupasta. Matto toimitetaan kotiisi muutaman arkipäivän sisällä.

Patentoitu kotimainen
Dry Step® Termomatto

Patentoitu Dry Step® Termomatto on täysin kotimainen tuote. Termomaton lämmöneristyskyky, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus tekevät siitä täysin omaa luokkaansa olevan maton terasseille, parvekkeille ja muille kylmille lattioille. Erityisesti lasitetuille terasseille ja parvekkeille suunnittellun Termomaton eristepohja on hengittävä ja tehokkaasti kylmyyttä eristävä. Jalan alla pinta tuntuu aina lämpimältä, sillä Termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta missään olosuhteissa.

Terassimatto Dry Step Termomatto parvekkeella ja terassilla

“Tää matto tuli viime viikolla ja on moninkertaisesti parempi kun mitä ikinä osattiin odottaa! Meillä on koko perhe ihan älyttömän tyytyväinen tähän. Muutti meidän parvekkeen fiiliksen & lämpötilan ihan totaalisesti (alla kylmät laatat)!”

– Minna

Dry Step® Termomatto

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Kotimainen tuote

Patentoitu teknologia

Miellyttävä jalkojen alla myös viileällä kelillä

Paloturvallinen materiaali

Helposti pestävä materiaali

Hengittävä rakenne

Nopeasti kuivuva - voi olla jatkuvasti paikoillaan

Huomioi nämä, kun hankit terassimattoa

Suunnitellessasi maton hankkimista parvekkeen tai terassin lattialle, on hyvä pysähtyä miettimään mikä on terassimaton tärkein ominaisuus. Lue blogistamme lisää!

Blogi
Jätä meille soittopyyntö