balkonser palvelut

TILAA TERASSIMATTOA TARPEESI MUKAAN!

Dry Step® Termomattoa voit tilata valmiiksi leikattuina paloina tarvitsemiesi mittojen mukaan tai metritavarana suoraan rullasta. Tilaaminen on helppoa!
Hinta alk. 31,5 €/m²

Tilaa termomattoa

Terassimatto suomalaisiin olosuhteisiin

Suomalainen Dry Step® Termomatto on patentoitu huippuluokan terassimatto, joka antaa parvekkeelle ja terassille aivan uudenlaista mukavuutta. Tämä matto sopii kaikille kylmille lattiapinnoille, myös kellareihin!

Lähetä tarjouspyyntö

Uusi säänkestävä
pyöreä termomatto

Tuttu huippumatto uudessa muodossa! Tässä on tuore pyöreä Dry Step® Termomatto, joka lämmittää ja hellii varpaitasi niin ulkona kuin sisällä.

PYÖREÄ DRY-STEP® TERMOMATTO
Trustmary Reviews

Maailman helpoin tapa hankkia parvekematto!

Nyt on hyvä aika päivittää parveke tai terassi mukavalla, huolettomalla ja helppohoitoisella Balkonser Termomatolla, jonka saa tilattua kotiin muutamalla klikkauksella.
Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa mitat parvekkeestasi ja tilata tuote Balkonserin verkkokaupasta. Matto toimitetaan kotiisi muutaman arkipäivän sisällä.

Patentoitu kotimainen
Dry Step® Termomatto

Patentoitu Dry Step® Termomatto on täysin kotimainen tuote. Termomaton lämmöneristyskyky, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus tekevät siitä täysin omaa luokkaansa olevan maton terasseille, parvekkeille ja muille kylmille lattioille. Erityisesti lasitetuille terasseille ja parvekkeille suunnittellun Termomaton eristepohja on hengittävä ja tehokkaasti kylmyyttä eristävä. Jalan alla pinta tuntuu aina lämpimältä, sillä Termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta missään olosuhteissa.

Drystep-Termomatto-2021

”Tää matto tuli viime viikolla ja on moninkertaisesti parempi kun mitä ikinä osattiin odottaa! Meillä on koko perhe ihan älyttömän tyytyväinen tähän. Muutti meidän parvekkeen fiiliksen & lämpötilan ihan totaalisesti (alla kylmät laatat)!”

– Minna

Dry Step® Termomatto

Tämän palvelun hyödyt parvekehuolto

Kotimainen tuote

Patentoitu teknologia

Miellyttävä jalkojen alla myös viileällä kelillä

Paloturvallinen materiaali

Helposti pestävä materiaali

Hengittävä rakenne

Nopeasti kuivuva - voi olla jatkuvasti paikoillaan

Mitä on huomioitava, kun hankit terassimattoa?

Suunnitellessasi maton hankkimista parvekkeen tai terassin lattialle, on hyvä pysähtyä miettimään mikä on terassimaton tärkein ominaisuus. Lue blogistamme lisää!

Blogi
Jätä meille soittopyyntö