Parvekelasien huollot on turvallista tehdä poikkeusaikana!

X Takaisin blogiin

Etenemme vauhdilla kohti kesää ja parvekkeilla viihtymisen sesonkiaikaa. Monella parvekelasituksen omistajalla on mielessään lasitusten huolto. Huollon tilaaminen voi kuitenkin arveluttaa, koska terveydelliset seikat aiheuttavat huolta.

Voit turvallisin mielin tilata huollon

Parvekelasien huoltamista ei tarvitse jättää väliin koronaviruksen takia. Voimme huoltaa parvekelaseja kuten ennenkin, sillä otamme koronavirukseen liittyvät seikat tarkasti huomioon noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia.

Kiinnitämme huomiota viruksen leviämisen estämiseen kaikissa työvaiheissa suojellaksemme asiakkaita ja työntekijöitämme tartunnalta. Pystymme minimoimaan lähikontaktit parvekkeelle kulkiessamme. Itse parvekelasien huolto tapahtuu ulkotiloissa parvekkeella ja pyydämme asukkaita pysymään pois parvekkeelta huollon aikana. Käytämme koko huoltokäynnin ajan kasvosuojaimia, hansikkaita ja desinfioimme kulkureittiemme ovenkahvat, sekä parvekelasien kahvat.Tähän mennessä huollot ovat sujuneet mutkattomasti ja hyvässä yhteistyössä asukkaiden kanssa. Iso kiitos tästä teille asiakkaillemme! Usein asiakkaamme on käynyt lenkillä tai pistäytynyt pakollisella kauppareissullaan huollon aikana.Kuten kaikki tiedämme, vallitseva tilanne on vaikuttanut lukuisten yritysten toimintaan. Resurssejamme on vapautunut paikoista, joissa huoltoa ei voida syystä tai toisesta toteuttaa. Tämän vuoksi tarjoamme huoltoja nyt edullisemmin työllistääksemme henkilöstöämme. Kun parvekelasisi tarvitsevat huoltoa, älä odota kesää vaan tilaa huolto nyt! Tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä. Mikäli asuntosi parvekelasien huoltaminen ei ole poikkeusaikana mahdollista, olet tilauksen tehneenä etusijalla, kun koronaan liittyvät rajoitukset aikanaan purkautuvat.

Pysytään positiivisella mielellä – aurinkoista kevättä!