Mitä parvekelasien huolto maksaa?

X Takaisin blogiin

Parvekelasien huolto hinta?

Parvekelasien huolto suositellaan tehtäväksi 5 vuoden välein. Säännöllisillä huolloilla parvekelasit pysyvät turvallisena ja kestävät aikaa sekä vuodenaikojen vaihtelua. Balkonserin parvekelasien huolto sopii kaikille parvekelasimerkeille. Voit varata huollon helposti suoraan www-sivuiltamme. Varaa parvekelasien huolto tästä.

Perusteellisessa parvekelasien huollossa säädämme ylä- ja alakiskot, voitelemme liukuvat osat sekä tarkistamme ja tarvittaessa vaihdamme rikkoutuneet osat ja tiivisteet. Yksittäinen Balkonser parvekelasien huolto maksaa 229 € – 329 € riippuen tehtyjen toimenpiteiden laajuudesta. Lue lisää tästä.

Parvekelasien korjauskäynti

Mikäli parvekelaseihin tarvitsee korjata tai vaihtaa jokin tietty osa tai asia on hintamme alk. 160 €. Tällainen nopea työ voi olla esimerkiksi reunatiivisteiden tai jonkin osan vaihto, pieni säätö toimivuuden korjaamiseksi tai rikkoutuneen lasin haku ja uuden mittaaminen. Hinta sisältää tunnin työn sekä matkakulut.

Kenelle kuuluu parvekelasien huolto?

”Kun parvekelasit ovat asennettu taloyhtiön toimesta rakennusvaiheessa tai myöhemmin, kunnossapitovastuu niistä kuuluu taloyhtiölle. Jos osakas on asentanut lasit muutostyönä omalla kustannuksellaan, huoltotyöt ja lasien kunnossapitotoimet ovat hänen vastuullaan. Osakkaalla on vastuu laseista silloinkin, kun asennuksen on suorittanut huoneiston edellinen omistaja.”

Lähde: www.kak-laki.fi