Mitä parvekkeelle näkösuojaksi?

X Takaisin blogiin

Lämpimänä kesäpäivänä on ihanaa avata parvekkeen ovi ja nauttia harvinaisista hellepäivistä mahdollisimman vähällä vaatetuksella sekä asunnossa että parvekkeella.

Parvekkeelta näkymä voi kuitenkin olla vilkkaalle kadulle tai vastapäisen talon parvekkeille, eikä mieli tekisi esiintyä liian avoimesti ohikulkijoille ja naapurille. Mikä siis neuvoksi?

Parvekenäkösuojaa tarvitaan, mutta sopivia ratkaisuja voi olla vaikea löytää valmisverhomallistoista, sillä parvekelasituksia on erilaisia. Toiset asentavat verhotankoja parvekkeelle saadakseen ripustettua verhot näkösuojaksi. Tällöin lasien liikuttaminen saattaa kuitenkin vaikeutua, eikä useimmille parvekkeille saa itse porata reikiä verhotangon asentamista varten.

Toiset hyödyntävät sermejä, mutta ne vievät tilaa lattialta eivätkä useinkaan riitä täysin suojaamaan parvekkeella oleilijaa uteliailta katseilta. Lisäksi sermejä täytyy siirrellä, jos haluaa avata tai sulkea lasit.

Mallistostamme löytyvä Visor Queen parvekenäkösuoja sen sijaan on täydellinen ratkaisu tähän ongelmaan. Verhot ovat lasikohtaiset, jolloin lasien liikuttaminen ei hankaloidu lainkaan. Lisäksi näkösuojan kiinnitykseen ei tarvitse porata ainoatakaan reikää, jolloin parvekkeen rakennekaan ei kärsi.

Visor Queen parvekenäkösuoja toimii kaksisuuntaisesti, ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Se on kauniin näköistä rypistymätöntä vekkikangasta, ja sitä on saatavilla useissa eri väreissä. Parvekenäkösuojan peittävyyden voi valita läpinäkyvästä täysin peittävään kankaaseen. Ulommalla puolella oleva kangas heijastaa auringonvaloa parvekkeesta poispäin, jolloin lämpötila parvekkeella pysyy kohtuullisempana, eikä sisäilmakaan lämpene lasitetun parvekkeen vuoksi liikaa.

Visor Queen -parvekenäkösuoja on helppo pestä vedellä suihkuttamalla tai vaikka imuroida kevyesti. Myös parvekelasit on kätevä pestä, sillä parvekenäkösuojan saa irroitettua pienellä ranneliikkeellä pesun ajaksi. Lasien pesun jälkeen parvekenäkösuojan voi napsauttaa takaisin paikoilleen.