DRY STEP® TERMOMATTO: SANO EI KYLMILLE TERASSI- JA PARVEKELATTIOILLE!

X Takaisin blogiin

Dry Step® Termomatto

Sano nyt hyvästit kylmille terassi- tai parvekelattioille! Terassilla tai parvekkeella pitää voida tepastella vaikka paljain jaloin! Dry Step® Termomatto on jaloillesi mielettömän mukavan tuntuinen, lämmin sekä helposti puhdistettava! Dry Step terassi- ja parvekematto on kylmien lattioiden pelastus!

Patentoitu Dry Step® Termomatto on 100% kotimainen tuote.Dry Step® Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus! Erityisesti lasitetuille parvekkeille suunniteltuna se on täysin omassa sarjassa painiva lämmöneristäjä. Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä. 

Termomaton tärkeimpiä ominaisuuksia on lämmöneristävyys, hengittävyys, puhdistettavuus, keveys ja joustavuus. Termomatto on kylmien lattioiden pelastus!

Dry Step® Termomaton pintamateriaalina on kestävää, miellyttävän tuntuista sekä helposti puhtaana pidettävää neulehuopaa. Pintamatto on lisäksi paloturvallinen ja itsestään sammuva. Termomatto helposti puhtaana pidettävä. Se voidaan imuroida, harjata puhtaaksi sekä pestä myös vedellä.

Dry Step® Termomaton alapohjan reikäkuviointi toimii hengittävästi, joten matto sopii erinomaisesti myön maalatuille pinnoille. Maton epätasaiseksi tehty alapinta pitää maton irrallaan lattiapinnasta, joka parantaa tuulettumista ja kuivumista. Dry-Step® Termomatolla on myös erinomaiset akustiset ominaisuudet, joten se on hyvä valinta kaikuisille terasseille ja parvekkeille.

Dry Step® Termomaton värit:

Vaaleanharmaa 707
Keskiharmaa 710
Tummanharmaa 907

TILAA DRY STEP® TERMOMATTOA TÄSTÄ ›

Dry Step® Termomaton työstäminen

Aseta matto lattialle niin, että maton pohjapuoli on ylöspäin. Mittaa ja merkkaa tarvittavat kulmaukset. Käytä leikkaamisen tukena esim. suoraa lautaa. Leikkaamisessa voi käyttää esim. mattopuukkoa, jossa on koukkuterä. Mattoa voi helposti muotoilla myös terävillä saksilla.

Dry Step® Termomaton hoito-ohje

Termomatto voidaan imuroida, harjata puhtaaksi tai pestä vedellä. Vesipesu 40 C°.

Dry Step® Termomaton jälleenmyyjäksi! Etsimme uusia jälleenmyyjiä Dry Step® Termomatolle. Soita 020 763 9090!

Parvekematto kokemuksia – Dry Step Termomatto kokemuksia:

Oma valinta oli kotimainen Dry Step Termomatto

“Pari vuotta sitten omalle pitkälle ja kapealla parvekkeelle halusin 100% kotimaisen termomaton, joka ansaitsee vuorostaan vähän laajemmaltikin huomiota betonisen parvekelattian kylmetessä.

Se on nyt ollut parin talven ajan paikoillaan ja on edelleen kuin uusi. Keväällä nostin sitä pestäkseni parvekkeen lattian, mutta lattiakin oli säilynyt kuivana ja puhtaana maton alla.Myyntilupauksissa puhuttiin, että voi tepastella vaikka paljain jaloin. Ajatus sukkasillaan talvellakin parvekkeella käynnistä tuntui mukavalta. Lisäksi jotkut vieraista käyvät kyläillessään parvekkeella “haukkaamassa raitista ilmaa” silloin tällöin, ja varauduinkin laittamalla tossurivistön aina parvekkeen oven viereen.

Parvekkeeni on todella kapea, mutta pituutta riittää. Termomatto on metrin levyistä ja parvekkeeni leveys 1,26 m, joten pähkäilin reunoille jääviä tyhjiä kohtia. Soitto myyjälle paljasti, että termomatto kannattaakin asetella poikittain paloista, eikä yhtenä pötkönä kuten matot yleensä. Siihen on kaksi järkevää syytä. Toinen on tietysti tämä että saa sen tasaisesti kaikkialle. Toinen syy – mielestäni vieläkin tärkeämpi – on se, että mikäli joku kohta matosta esimerkiksi likaantuu, voi palan ottaa kätevästi lattialta ja pestä vaikka kylpyhuoneessa tai vaihtaa uuteen tarvittaessa. 7 metrin mattoa olisi vähän hankalampi liikutella. Termomattorulla tuli kätevästi matkahuollon kautta.

Maton eristepohja on hengittävää erikoissolumuovia, joka ehkäisee tehokkaasti kylmyyttä. Oli olosuhteet mitkä tahansa, niin termomaton umpisolumuovi ei ime itseensä kosteutta ja pitää pinnan lämpimänä.

Parvekkeen syvyys mitattiin ja termomattorullasta leikattiin tarvittava määrä paloja. Laitto paikoilleen ja lattiapäällys oli valmis! Kokonaisaikaa en enää muista, mutta voit vaan kuvitella, miten nopeasti se oli “asennettu”.

Termomatossa on sekin hyvä puoli, että jos parvekkeella on tolppia tms. niin niidenkin paikat saa helposti leikattua mattoveitsellä.Asentamiseen ei paljoa tarvittu, mattoveitsi ja mitta riitti. Voiko tässä kohtaa edes puhua “asentamisesta”, siksi puhunkin paikoilleen laitosta.

Mielestäni termomaton paikoilleen laitto oli yhtä helppoa kuin minkä tahansa maton lattialle asettaminen.

Termomatto näyttää ja tuntuu hyvältä! Ja todellakin… sillä tepastelee vaikka paljain jaloin – talvisinkin. “

Lähde: Parvekeblogi

Tilaa maksuttomat mallipalat termomattoa

Dry Step® terassi- ja parvekematto – asiakkaidemme erityisesti pitämä tuote

Ajatellaan, että on lämmin kesäpäivä. Avaat asuntosi terassille tai parvekkeelle vievän oven ja astut kynnyksen yli. Millainen tuntuma on vastassa jalkojesi alla?

Se voi olla kylmä ja kova betoni, hiukan rosoinen ja astellessasi sillä avojaloin voivat pienet kivensirut tuntua jopa hiukan teräviltä paljasta jalkapohjaa vasten. Tai vaihtoehtoisesti se voi olla puinen laudoitettu lattia, josta kenties irtoilee pieniä tikkuja jalkapohjiisi ja raot voivat tuntua jaloillesi hieman epämiellyttäviltä. Muutaman askelen jälkeen palaat sisälle ja laitat kynnyksen vieressä odottavat tohvelit jalkaan palataksesi terassille.

Kokemus voisi olla aivan toisenlainen. Painaessasi paljaat jalkasi terassin lattiaan, niitä odottaa miellyttävä ja lämmin tuntuma, aivan kuin et olisi koskaan poistunutkaan olohuoneen pehmeältä matolta. Astelet kepeästi terassille, suunnistat avojaloin kohti lepotuolia ja istuudut nauttimaan kauniista kesäpäivästä kahvia siemaillen.

Dry Step® Termomatto parvekkeille ja terasseille on 100% kotimainen tuote. Pinta on pehmeää ja lämmintä neulehuopaa ja pohja tuuletusaukoilla varusteltua umpisolumuovia. Dry Step® parvekematto säilyttää muotonsa eikä ala rullautua ajankaan saatossa. Matto valmistetaan tehtaassa Tampereella.

Dry Step® Termomatto parvekkeille ja terasseille on 100% kotimainen tuote. 

Dry Step® Termomatto on suunniteltu kylmille lattiapinnoille. Matto on ihanteellinen juuri parvekkeille, terasseille ja kellareihin, mutta ilmaa kierrättävän pohjaominaisuutensa vuoksi se on ollut todella pidetty tuote myös matkailuautoissa, veneissä ja esimerkiksi raskaan kaluston ajohyteissä. Termomattoa on hankittu myös sisäeteiseen oven eteen, sillä se sitoo itseensä hyvin pölyä ja kosteutta, eivätkä ne näin ollen kulkeudu pidemmälle asuntoon.

Eräs asiakkaamme päällysti koko sisäeteisen Dry Step® Termomatolla, ja hetken kokeiltuaan tilasi vielä lisää samaa mattoa terassin oven eteen. Hänen kokemuksensa aiemmista eteismatoista oli se, että lähes poikkeuksetta pohja alkoi murentua hetken lattiassa olon jälkeen, ja jotkin matot jättivät tummia jälkiä lattiaan. Eteismatot ovat lisäksi usein pohjaltaan ohuita, jolloin ne helposti rullautuvat askelten alla. Dry Step® termomaton pohja ei murene lainkaan, eikä siitä jää jälkiä lattiaan. Lisäksi se kuivaa nopeasti pohjassa olevien tuuletuskanavien ansiosta, eikä vesi jää muhimaan lattiapintaa vasten.

Dry Step® termomaton pinta on helppo puhdistaa. Terassilla tai parvekkeella olevan maton voi joko imuroida, tai harjata esimerkiksi katuluudalla puhtaaksi. Pienemmissä tiloissa, kuten matkailuautot, kevyt harjaus esimerkiksi saunan pesuun tarkoitetulla juuriharjalla on oikein hyvä keino. Vesipesu saippualla on myös mahdollinen. Maton voi pestä samalla kun pesee muutkin huoneiston matot kevät- tai syyssiivojen aikaan. Myös suihkun alla onnistuu mattojen huuhtelu kätevästi, mikäli matolle on päässyt kaatumaan esimerkiksi kupillinen kahvia. Pohjassa olevan tuuletusaukkojen ansiosta Dry Step® termomatto kuivuu nopeasti ja hieman kosteankin maton paikoilleen laittaminen on mahdollista.

Dry Step® Termomattoa voit tilata valmiiksi asennettuna, valmiiksi leikattuina paloina tarvitsemiesi mittojen mukaan tai metritavarana suoraa rullasta. Tilaaminen on helppoa!

TILAA TÄSTÄ ›